250 000 €168 m²

Fényezö utca 17 b, Érd5h + k + s + p

Myyntihinta
250 000 €
Asuinpinta-ala
168 m²
Huoneita
5
Kerroksia
3
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunki
Érd

Suur-Budapestin alueella rivitaloasunto

Érdin puutarhakaupunginosassa osoitteessa Fényezö utca 17 b, 2030 Érd, joka on Budapestin länsipuolella oleva naapurikaupunki ja joka on 17 km Budapestin keskustasta on myynnissä omakotitaloalueella neljän perheen rivitalosta asunto. Rivitaloon kuuluva pinta-ala on yhteensä 229,64 neliömetriä, josta asunnon pinta-ala on kolmessa kerroksessa 167,84 lisäksi yksi auton autotalli. Aidattua pihaa on 61,8 neliömetriä. Rivitalo sijaitse rauhallisella alueella. Rivitalo on aidattu, jonne pääsee vain avaimella. Autolla pääse ajamaan sisälle kauko-ohjaimella. Talossa on puhelimella ohjattava keskuslämmitys ja neljä ilmalämpöpumppua. Kaikissa makuuhuoneissa ja olohuoneessa. Koko talossa on hälytinlaite sekä netti. Puutarhassa on kameravalvonta, jonka voi ladata puhelimeen. Talo on ollut rakennuttajan lisäksi vain myyjän omistuksessa.

Etupihalla on kirsikka-, hapankirsikkapuu ja oven pielessä kuusi. Takapihalla on korkea aita, joka luo yksityisyyttä ja se on huoltovapaata kiveä. Se on hyvin aurinkoinen, rauhallinen ja välimeri-henkinen. Puutarhassa on pari palmua, magnolia puu, laakerilehti- ja rosmariinipensas sekä keltainen että punainen ruusu. Puutarhassa on kaunis iltavalaistus. Lisäksi vesipiste ja takkapuille säilytyskaappi. Isolla terassiosalla voi ruokailla ja pihalla ottaa aurinkoa.

Asunto on kolmekerroksinen käytännöllisellä ja hyvällä pohjaratkaisulla. Alhaalla on eteinen, takka, iso valoisa olohuone, joka on osaksi lasilla erotettu keittiöstä, jossa pieni ruokailupöytä ja runsaasti kaappitilaa, WC, jossa sijaitsee talon keskuslämmitys ja vesivaraaja, autotalli varastokappeineen sekä rappusten alla varastotilaa. Keittiön kaapit on teetetty samoin makuuhuoneiden ja vintin. Talon kaikki ikkunat on varustettu ulkoisella sähkökäyttöisellä alumiinisella murtosuoja rulo-kaihtimella ja etelä- eli puutarhapuoli lisäksi sähkökäyttöisellä markiiseilla. Olohuoneen ja kahden makuuhuoneen ovet ulos on varustettu hyttysverkko-ovilla. Myös osa ikkunoista. Keittiössä on astiapesukone, jääkaappi/pakastin, mikro sekä Boschin keraaminen liesi ja uuni.

Kauniit valaistut portaat vievät toiseen kerrokseen, jossa on kolme erillistä isoa makuhuonetta ja jokaisella oma WC, joissa bidesuihku ja rättipatteri, kaksi suihkua, pesukoneen liitäntä ja suomalaisen Finnrelaxin rakentama sähkösauna. Makuuhuoneissa on isot työntöovilla varustetut teetetyt vaatekaapit. Kahden etelään osoittavan makuhuoneen yhteydessä on iso parveke, josta näkee todella kauas, sillä kaupunginosa sijaitsee mäellä.

Kolmatta kerrosta eli vinttiä voi käyttää vieraiden majoitukseen. Siellä on WC, jossa bidesuihku ja rättipatteri, lavuaari, suihkumahdollisuus, kaksi kattoikkunaa hyttysverkoilla ja seinän takana varastotilaa.

Kokonaisuudessaan rivitalo on viihtyisä, huoltovapaa ja mukava asuttava. Rakennettu 2006, kunnostettu tarvittaessa. Käytetty vuodessa noin puoli vuotta. Naapurissa on leikkipuisto ja koripallokenttä. Bussi kulkee joko suoraan Budapestiin tai metroasemalle, josta voi tavoittaa koko Budapestin alueen. Noin 1,4 km esteisyydellä on bensa asema, iso supermarket, apteekki, leipuri, moottoritie ja muut tarpeelliset asiat. Myös päiväkoti, koulu ja uimahalli.

Perustiedot

Sijainti
Fényezö utca 17 b, 2030 Érd
Kohdenumero
17627524
Kerroksien lukumäärä
3
Asuinpinta-ala
168 m²
Kokonaispinta-ala
230 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Puutarha 62 m2
Huoneiston kokoonpano
5h + k + s + p
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
asunto juuri maalattu ja sisäovet vaihdettu
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan
Keittiö
Keittiö
Keittiön varusteet
Paljon kaappitilaa, Paljon työskentelytilaa, Laminaattitasot, Astianpesukone, Integroidut koneet, Keraaminen liesi, Liesituuletin, Liesi tai uuni erikseen, Jää-pakastinkaappi
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parveke josta näkee Budapestiin asti
Kylpyhuoneen varusteet
Useita suihkuja, Pesukone, Allaskaappi, Rättipatteri, Laattalattia, Laattaseinä, Avattava ikkuna, Erillinen WC, Lattialämmitys
Säilytystilat
Säilytystilaa, Tilaa ulkoiluvälineille, Ullakkokomero, Tilaa pyykeille
Ominaisuudet
Valoisa, Paljon ikkunoita, Kattoikkuna, Sälekaihtimet
Ikkunoiden suunta
Ikkunoita pohjoiseen, Ikkunoita etelään, Parveke ilta-aurinkoon, Olohuone ilta-aurinkoon
Näkymät
Parvekkeelta erittäin kauas
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Sähkökäyttöinen kiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Myyntihinta
250 000 €
Kiinnitykset
Ei ole

Muut maksut

Lämmityskustannukset
Riippuu kuinka paljon siellä ollaan. Etäohjaus puhelimella.
Vesimaksun lisätiedot
Riippuu kuinka paljon siellä ollaan ja montako henkeä.
Sähkömaksu
Riippuu kuinka paljon siellä ollaan ja montako henkeä.
Saunamaksu
Ei ole
Kiinteistövero
noin 200,- euro

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kerroksia
3
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Rakennusoikeus
Ei ole
Tontin vuokra
Ei ole

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Kivi, Laminaatti

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sándor Dévényi
Puh: +358400448894
Sándor Dévényi
Sándor Dévényi
Puh: +358400448894

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää