Oikotie uuteen kotiin vie – Niina Kuhta rakastui valkoiseen kivitaloon

Niina Kuhta, Oikotie uuteen kotiin vie

Koti on hää- ja iltapukuliike Niinatarta luotsaavalle Niinalle kaikki kaikessa. Niina Kuhta löysi unelmiensa suuren kivitalokodin Espoon ja Kauniaisten rajalta.

Niina Kuhta on intohimoinen Oikotie-surffaaja ja etsi unelmiensa kotia pitkään. Nykyinen kotitalo oli vaikea löytää, sillä muuttaessaan yhteen miesystävänsä kanssa, uuden kodin sijainti oli rajattu muutaman kilometrin säteelle miehen tyttären koulumatkan takia.

– Koti on minulle kaikki kaikessa. Kotini on valtakuntani ja turvapaikka. Olen aina halunnut sellaisen kodin mihin syksyllä 2021 muutin. Iso, valkoinen kivitalo on unelmieni koti, Niina Kuhta kertoo.

Taloa etsiessään Niinan ja hänen miehensä piti sovittaa yhteen Niinan erittäin vaativat toiveet sekä puolison mieltymykset.

– Olimme ostamassa aluksi ihan toista taloa. Melkein teimme kompromissin kaiken suhteen koska menimme sijainti edellä. Kauniaisten/Espoon rajalla ei ollut juuri mitään julkisessa myynnissä. Myyjä ei kuitenkaan halunnut myydä taloa ja jatkoimme etsintöjä. Sitten kovana Oikotie-surffaajana rakastuin nykyiseen taloomme ensiklikkaisulla, Niina muistelee.

Niina ja hänen miehensä kävivät katsomassa taloa muutaman kerran – ja se oli menoa. Niinan sanojen mukaan pariskunnalle tuli joka kerta sellainen tunne kuin he olisivat tulleet kotiin.

– Talo oli kuin tehty meille. Molempien toiveita oli toteutettu ja se tuntui heti kodilta, Niina muistelee.

Hää- ja iltapukuliike Niinataren yrittäjänä tunnettu Niina haluaa asua isossa talossa jossa on tilaa elää ja emännöidä illallisjuhlia, rapujuhlia ja pikkujouluja. Uudessa kodissa tämä onnistuu.

– Minulla on aina ollut päämääränä koti josta ei halua edes poistua. Koti missä yhdistyy ekologisuus ja älykodin tarjoamat mahdollisuudet asumismukavuuteen.

Niina odottaa innolla juhlakautta ja ensi vuotta yhdessä Niinataren 15 henkisen tiiminsä kanssa.

– Koronan runteleman juhlakauden jälkeen odotan kovaa juhlavuotta 22 jolloin on ennätysmäärä hääpareja ja muitakin juhlia. Vaikea korona-aika suorastaan todisti sen, miten tärkeä koti ja sen viihtyisyys ja toiminnallisuus ihmiselle on. Kohdistin kaiken energiani korona-aikana kodin sisustamiseen, Niina summaa.

 

Onko etsinnässä uusi koti? Kokeile Oikotien applikaatiota, jolla saat välittömästi ilmoituksen, kun tallennettuja hakuehtojasi vastaava kohde vapautuu!

Lataa App StorestaGet it on Google Play