Uutta Oikotiellä: Hae kohteita piirtämällä hakualue kartalle

Käyttäjiemme toiveisiin on vastattu ja pitkään toivottu ominaisuus on nyt täällä. Jatkossa voit hakea myytäviä ja vuokrattavia kohteita piirtämällä hakualueen kartalle!

>> Testaa kartalle alueen piirtämistä myytävissä kohteissa & vuokrattavissa kohteissa!

Piirtämällä kartalle pystyt rajaamaan entistä tarkemmin alueen tai useampia alueita, jotka kiinnostavat sinua. Ominaisuuden avulla pääset tekemään tarkempia rajauksia kuin esimerkiksi postinumerolla tai kaupunginosalla. Näin voimme myös tarjota sinulle hakuehtojasi vastaavia kohteita entistä tarkemmalla aluerajauksella.

Miten piirrän alueen kartalle ja haen kohteita?

Oikotien uudella ominaisuudella voit piirtää haluamasi hakualueen kartalle.

Piirrät vain haluamasi alueen tai useampia alueita vapaasti kartalle, ja näytämme sinulle kohteet piirtämältäsi alueelta. Piirtämisen lisäksi voit käyttää samassa haussa lisäksi kaikkia muitakin hakurajauksiamme, kuten hintaa, pinta-alaa tai asuntotyyppiä. Piirto-ominaisuus toimii sekä myytävissä että vuokrattavissa kohteissa niin tietokoneella kuin mobiilissa.

Voit myös tallentaa piirtämäsi alueen hakuvahdiksi ja saada ilmoituksia, kun uusia ja hakuehtojasi vastaavia kohteita julkaistaan piirtämälläsi alueella. Näin saat ilmoituksen uusimmista kohteita heti, sillä asuntomarkkinoilla usein nopeat syövät hitaat!

Testaa kartalle alueen piirtämistä:

Myytävissä kohteissa

Vuokrattavissa kohteissa