Millaisia koteja sinä oikotiirailet? Vastaa ja voita!

Juti käy palvelussamme aina kun haluaa ostaa, myydä, vuokrata tai muuten vaan katsella kämppiä, eli oikotiirailla.

Kerro meille, millaisia koteja sinä oikotiirailet sivun alalaidasta, ja osallistu Marimekon lahjakortin arvontaan (arvo 80 €).

Oikotiirailla voi esimerkiksi:

Kotia perheelle

Tarvitsetteko lisää tilaa perheenlisäyksen johdosta? Haluatteko muuttaa lähemmäs uutta koulua tai sukulaisia? Oikotiirailla voi perheelle uutta kotia, sitä teidän perheen unelmakotia.

Oikotiirailla voi kotia perheelle.

Sisustusratkaisuja

Millaisia sisustusratkaisuja muiden kodeista löytyy? Miten täyttää tyhjä tila nurkassa? Oikotiirailla voi sisustusratkaisuja ja -trendejä kodeissa.

Oikotiiraille voi sisustusratkaisuja.

Vuokrakotia

Tarvitsetko uuden vuokrakodin itsellesi muuttuneen elämäntilanteen vuoksi? Muuttaako lapsesi kotoa ja etsit hänelle vuokrakotia? Oikotiirailla voi vuokrakotia joko itselle tai jollekulle muulle.

Oikotiirailla voi vuokrakotia.

Harvinaisuuksia

Haaveiletko elämästä historiallisessa kartanossa tai omasta spa-osastosta kotona? Miltä näyttäisi elämä miljoonakodissa Helsingin keskustassa? Oikotiirailla voi harvinaisia koteja, niitä uniikkeja timantteja.

Oikotiirailla voi harvinaisuuksia.

Kerro meille, millaisia koteja oikotiirailet: 

Kerro meille, millaisia koteja sinä oikotiirailet tai valitse yllä olevista vaihtoehdoista sopivin. Arvomme vastanneiden kesken Marimekon lahjakortin (arvo 80 €). Arvonta suoritetaan 30.1.2023 ja voittajaan tullaan olemaan yhteydessä sähköpostitse. Tutustu arvonnan sääntöihin täältä.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE