Uniikki, Ellen ja Jukka Poika valitsivat unelmakotinsa – Äänestä suosikkiasi ja voita!

Uniikki, Ellen ja Jukka Poika valitsivat unelmiensa kodit.

Uniikki, Ellen Jokikunnas ja Jukka Poika valitsivat unelmiensa kodit Oikotien ilmoitusten joukosta. Tutustu koteihin sekä kuvista että Uniikin, Ellenin ja Jukka Pojan perusteluista ja äänestä omaa suosikkiasi.

Äänestämällä suosikkiasi sivun alalaidasta osallistut S-Ryhmän lahjakortin arvontaan (arvo 200 €)!

Uniikin unelmakoti – Avara ja laadukas kattohuoneisto

Uniikin unelmien koti on kattohuoneisto Kaivopuistossa.

Uniikin unelmien kotiin saavutaan hissillä perille asti ja katse kääntyy ensimmäisenä kodin avaruuteen, veistoksellisiin yksityiskohtiin, tammiparkettiin ja kattoikkunoihin. Helsingin Ullanlinnan kattohuoneistosta löytyy kaksi sisäänkäyntiä, kolme makuu-/työhuonetta, kaksi ylellistä kylpyhuonetta, laadukas keittiö, sauna sekä ihastuttava walk-in closet.

Uniikin unelmakodin valoisaa olohuonetta.

Tutustuessani kohteisiin rajasin hakua Kaivopuiston läheisyyteen, sillä pidän sen merellisyydestä, ainutlaatuisesta tunnelmasta sekä alueen kauniista ja vanhasta arkkitehtuurista. Huomioni keskittyi kohteessa kattohuoneiston korkeisiin huoneisiin ja kattoikkunoihin, jotka tulvivat valoa.”

Uniikin unelmakodin avara ruokailuhuone.

”Asunnosta löytyy walk-in closet, joka on tällaiselle tyyliaddiktille iso bonus. Olen luonteeltani sosiaalinen ja tykkään järjestää läheisille kaikkea kivaa. Suuren avokeittiön ansiosta tässä asunnossa pystyisi houstaamaan täydellisiä illallisia ystäville ja perheelle. Tässä uniikki asunto!”

>> Katso lisää kuvia ja tutustu Uniikin unelmakodin myynti-ilmoitukseen.

Jukka Pojan unelmakoti – Puutalo metsän siimeksessä

Jukka Pojan unelmien koti on puutalo metsän siimeksessä.

Jukka Pojan unelmakoti on moderni puutalokokonaisuus Turun Kakskerrassa. Vuonna 2016 valmistunut maanläheinen kokonaisuus käsittää kaksi asuinrakennusta sekä tallirakennuksen kahdelle autolle. Koti on rakennettu tyylikkäästi metsäisen tien päähän omaan rauhaansa.

Jukka Pojan unelmakoti on kaunis puutalo metsän siimeksessä.

”Laitettiin oma koti myyntiin, jotta päästään uusiin seikkailuihin. Talo sijaitsee yksityisyydessä metsän ympäröimänä siten, että sekä järven että merenranta ovat kävelymatkan päässä.”

Jukka Pojan unelmakodin avaraa ruokailuhuonetta.

”Koti on modernin raikas, valoisa ja avara talo upeilla maisemaikkunoilla. Kodissa on paljon mukavuuksia, kuten varaava takka, ihana sauna ja puulämmitteinen palju.”

>> Katso lisää kuvia ja tutustu Jukka Pojan unelmakodin myynti-ilmoitukseen.

Ellenin unelmakoti – Koti historiallisessa talossa

Ellenin unelmakoti on historiallisessa jugendtalossa.

Ellen Jokikunnaksen unelmakoti tarjoaa ylimmän kerroksen yksityisyyttä, omassa rauhassaan Helsingin kaupungin kattojen yllä. Kokonaisuuden kruunaa laadukkaat materiaalit sekä osittainen lasikatto, jonka ansiosta huoneisto kerrassaan kylpee valossa. Koti sijaitsee vuonna 1886 valmistuneessa näyttävässä arvotalossa Bostadsaktiebolaget Hafnia.

Ellenin unelmakodin kaunista käytävää.

”Rakastan asuntoilmoitusten selailua ja unelmointia erilaisissa kodeissa asumisesta. Minulla on aina ollut kodin valinnassa tärkeää, että talolla on historiaa ja joku tarina. Myytävä asunto sijaitsee arkkitehtonisesti ja historiallisesti merkittävässä rakennuksessa vuodelta 1886, jonka on suunnitellut Sebastian Gripenberg.”

Ellenin unelmakoti sijaitsee historiallisessa jugendtalossa.

”Näen jo mielessäni, kuinka modernisti remontoituun asuntoon voisi tuoda myös antiikkia ja pieniä muistutuksia ja viittauksia talon alkuperäiseen historiaan ja aikakauteen.”

>> Katso lisää kuvia ja tutustu Ellenin unelmakodin myynti-ilmoitukseen.

Äänestä suosikkiasi unelmakodeista:

S-Ryhmän lahjakortin arvonta (arvo 200 €) suoritetaan 18.5.2022 ja voittajaan tullaan olemaan yhteydessä sähköpostitse. Tutustu arvonnan sääntöihin.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE