4x unelmien luksuskoti Tampereella

Oikotie ei ole vain paikka etsiä kotia, vaan myös paljon muuta. Monille se on muun muassa paikka leikkiä ja unelmoida, motivaattori paksumman tilipussin tienaamiseen sekä ehtymätön sisustusinspiraation lähde.

Listasimme neljä Tampereen upeinta miljoonakotia, mikä näistä on sinun suosikkisi? 


Timantti kaupungin kattojen yllä

Tämä kaupungin ytimessä, hybridikorttelissa sijaitseva koti, on kokonaisuudessaan todella ainutlaatuinen. 

Kaksikerroksisen kodin suuret ikkunat ja kolmeen suuntaan avautuvat näkymät takaavat kokemuksen, joka on vertaansa vailla. Voit esimerkiksi ihastella kaupungin valojen loistoa kylpyhuoneen ja saunan lauteilta.

Kukista sisään

Toteuta unelmia Näsijärven rannalla

Tämä ajattoman skandinaavinen koti tekee varmasti vaikutuksen tulevinakin vuosina. 

Heti sisään astuessa tässä kodissa hurmaa kertakaikkisen upea näköala; olohuoneen ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon ja lasiliukuovea pitkin on kulku koko talon levyiselle parvekkeelle. Vastavalmistuneessa kodissa huomaa, että sujuva arki on ollut kantavana ajatuksena ja kotimaisuusaste on korkealla. 

Kurkista sisään.

Muurarimestarin kodiksi valmistunut harvinaisuus

Tähän ainutlaatuiseen harvinaisuuteen on helppo ihastua, onhan tässä asunut useampikin tamperelainen merkkihenkilö!

Poikkeuksellinen arkkitehtuuri ja runsaat menneestä ajasta muistuttavat alkuperäiset yksityiskohdat, kuten tulisijat, kattolistat, väliovet sekä vetämällä valmistetut ikkunalasit luovat tunnelmaa, joka on käsin kosketeltavissa.

Kurkista sisään

Harjun huipulla, herran kukkarossa

Tämä  laadukkaasti 1976 rakennettu koti ihastuttaa persoonallisuudellaan. 

Astuessasi tämän Järvensivun huipulla sijaitsevan taiteilija- ja kulttuurikodin sisätiloihin, aukeaa eteesi henkeäsalpaava näkymä Iidesjärven ja Pyhäjärven kimaltaessat silmiesi edessä.

Kurkista sisään