WeHost

Me WeHostilla välitämme kalustettuja asuntoja yksityisten omistajien puolesta sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Palvelumme perustuu sekä ihmislähtöisyyteen että joustavuuteen. Vuokralaisten kannalta tämä tarkoittaa sitä, että meiltä saa määräaikaisen tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen räätälöidysti kulloiseenkin tarpeeseen, ja niin pitkäksi tai lyhyeksi aikaa kun on toive. Asunnon omistajien kannalta tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että asunnon voi antaa meidän vuokrattavaksi joko 6kk lomareissun ajaksi, tai jatkuvaan välitykseen.

Seuraamme aktiivisesti eri vuokramarkkinoita ja maksimoimme omistajien tuottoja yhdistelemällä joustavasti lyhytaikais- ja pidempää vuokrausta. Tavoitamme kattavasti eri asiakassegmenttejä yrityksistä putkiremonttipakolaisiin, ja turisteista ja liikematkailijoihin.

Valitsemalla WeHostin takaat laadukkaan ja viihtyisän majoituksen, tai laadukkaan ja omaisuutesi turvaavan vuokrauksen.

Yhteystiedot

Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki

Puh: +358 50 554 8473

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät

Varaa kalustettu asunto soittamalla 050 373 4585 tai jättämällä yhteydenottopyyntö alta

WeHost välittää kalustettuja asuntoja sekä yksityishenkilöille, että yritysten pääkaupunkiseudulle saapuvalle projektityövoimalle joustavasti eri pituisille aikaväleille. Soita Nikolle numeroon 050 373 4585 (tai kirjoita niko@wehostfinland.com) ja järjestämme juuri teille sopivan räätälöidyn asumisratkaisun. Asiakaspalvelumme palvelee 24/7 nykyisiä asiakkaitamme numerossa 050 477 3200