Vihdin kunta

Koti Vihdistä

Vihdissä on mahdollisuus luonnonläheiseen omakotiasumiseen riittävän lähellä pääkaupunkiseudun vilinää, mutta kuitenkin tarpeeksi kaukana rauhallisen ja turvallisen arjen elämiseen. Meillä sujuva arki rakentuu toimivien peruspalvelujen ja erittäin monipuolisten vapaa-ajanviettomahdollisuuksien yhdistelmästä. Tutustu tonttitarjontaamme (www.vihti.fi/kotivihdista) ja löydä oma paikkasi!

Tonttiasioissa teitä palvelevat:

maankäyttöasiantuntija Heini Merikallio, Ins. AMK heini.merikallio(ät)vihti.fi 044 042 1998

maankäyttöinsinööri Mika Kukkula, Ins. AMK mika.kukkula(ät)vihti.fi 044 467 5227

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Asemantie 30, 03100 Nummela

Puh: 044 042 1998

Avoinna

Vihdin kunta / kiinteistötoimi

Palvelemme maanantaista torstaihin klo 8.00–15.30 sekä perjantaisin ja arkipyhiä edeltävinä työpäivinä 8.00-14.00. Tapaamiselle tulee varata ajankohta etukäteen.

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

Asu siellä missä elät!

Vihdin kunta eli ”Aktiivisten ihmisten Vihti” sijaitsee 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, Turun moottoritien ja valtatie 25:n risteyskohdassa. Vihdissä asuu lähes 30 000 asukasta ja yrityksiä on noin 3 000. Kunnan päätaajama on Nummela. Vihdin historia ulottuu yli 500 vuoden päähän.

Luonto on Vihdissä aina lähellä. Suurin osa Nuuksion kansallispuistosta sijaitsee Vihdissä, kunnan tärkein vesistö Hiidenvesi on osa Etelä-Suomen laajinta vesistöaluetta ja Salpausselkään kuuluva Nummelan harju kulkee kunnan läpi. Vihdin moni-ilmeinen luonto tarjoaa erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Asukkaita mukavan kokoiseen kuntaamme vetää pääkaupunkiseudun läheisyys, viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö sekä pääkaupunkiseutua edullisempi hintataso. Olemme täällä riittävän lähellä pääkaupunkiseudun vilinää, mutta kuitenkin tarpeeksi kaukana rauhallisen ja turvallisen arjen rakentamiseen. Vihdissä sujuva arki rakentuu toimivien peruspalvelujen ja aktiivisen vapaa-ajan yhdistelmästä.