Seuraa

Jyrki Aarnio

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0407165025

Olen rauhaa rakastava myynnin rautainen ammattilainen Espoosta. Olen täsmällinen, ja panostan niin työssä kuin vapaa-ajallakin täysillä kaikkeen, mitä teen.

Nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Yli 30 vuoden kokemus myyntityöstä, puolet siitä yrittäjänä, on opettanut luovimaan monenlaisissa tilanteissa. Yksi tärkeimmistä päämääristäni on se, että kaupanteon jälkeen niin ostajalla kuin myyjälläkin on hymy herkässä.

Olen syysihminen. Kerään voimani syksyn sadonkorjuusta, metsistä ja merestä. Luonnossa liikkumisen ja luonnonrauhasta nauttimisen ohittavat ainoastaan lastenlapset. Olen paradoksaalisesti hyvin ihmisten seurassa viihtyvä erakko.

Asiakkaaltani toivon asunnon siivoamista mahdollisimman hyvään esittelykuntoon antamieni ohjeiden mukaan. Minä hoidan loput, eli teen kaiken mahdollisen, jotta asiakkaani saa asunnostaan parhaan markkinoilta saatavissa olevan hinnan ilman myyntiajan venymistä. Toimin myyntipäällikkönä (LKV), ja kiinteistönvälittäjänä vahvuuteni on hinnoittelussa. Haluan jättää tunteen onnistuneesta asuntokaupasta, olipa kyseessä sitten ostaja tai myyjä.

Päätoimialueeni ovat Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio, Lohja, Vihti, Karkkila, Raasepori ja Hanko. Kun etsit ammattitaitoista kiinteistönvälittäjää näiltä alueilta, ota yhteyttä!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään