Tokko LKV

Tokko LKV - Helpomman asumisen puolesta.

Palvelemme paikallisesti, kokonaisvaltaisesti ja aina laadukkaasti sekä myymme asuntosi parhaaseen hintaan ja nopeasti. Meillä on pitkä kokemus mm. asuntojen remontoinnista sekä asuntosijoittamisesta, joten konsultoimme tarvittaessa lisää myös näissä asioissa. Saat meiltä aina kokonaisvaltaisen näkemyksen omaan tilanteeseesi sopien.

Tarjoamme osaavaa kiinteistönvälitystä tuntien eri asuinalueiden markkinahinnat. Olemme kotimainen ja yrittäjävetoinen kiinteistönvälitysliike, joka tarkoittaa sitä että emme maksa franchising/katto-organisaatiomaksuja minnekään ja pystymme näin ollen pitämään hinnoittelumme kustannustehokkaana. Kiteytettynä asian voisi sanoa niin, että saat alan kokonaisvaltaisinta ja eksklusiivisinta palvelua tee-se-itse -mallin hinnalla.

Jäsenyytemme Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry:ssä, sekä sitoutumisemme hyvän välitystavan noudattamiseen takaavat sinulle parhaan mahdollisen asiantuntemuksen ja voit luottaa siihen että asiat hoidetaan sovitusti sekä tiukasti alan lainsäädäntöä noudattaen.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Nordenskiöldinkatu 3a, 00250 Helsinki

Puh: +358443367822

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

Tokko Group - Helpomman asumisen puolesta

Tokko LKV on palveleva kiinteistönvälitysliike Helsingin Töölössä. Käännyt meidän puoleemme ennen kaikkea silloin kun haluat myydä asuntosi parhaaseen hintaan, ja kaipaat apua mahdollisesti myös muissa asumisen palveluissa.

Tokko LKV on laillistettu kiinteistönvälitysliike (LKV, LVV) sekä Suomen kiinteistönvälittäjät ry:n (SKVL) jäsen.