Seuraa

Pertti Salonen

Kiinteistönvälittäjä/fastighetsmäklare, LKV/AFM, KiAT
Puh. 0400309490

Tehdään elämäsi paras kauppa!

Olen työskennellyt myynnin parissa yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja olen aina pitänyt kaikessa tekemisessäni samaa periaatetta, missä asiakas ja tehtävä ovat aina ensisijaisena. Paraisilla Saaristovälittäjä Oy:llä olen työskennellyt kohta yhdeksän vuotta ja välittänyt satoja erilaisia kohteita. Tavoitteenani on tarjota asuntokaupassa niin myyjälle ja myös ostajalle parasta mahdollista palvelua ja turvallisuutta koko toimeksiannon ajan, alusta aina kauppaan asti ja tarvittaessa myös jälkeen. Toimin Paraisten ja saaristomeren alueella ja paikallisena välittäjänä tunnen alueen, markkinat ja hintatason.

Kun suunnittelet myyntiä, ota rohkeasti yhteyttä, olen täällä sinua varten!

Gör ditt livs bästa affär!

Jag har jobbat med försäljning över tjugo år och under denna tid så har jag alltid haft samma grundtanke i mina tjänster och uppdrag, att alltid ha kunden och uppdraget som första prioritet. Här i Skärgårdsmäklaren Ab jag har jobbat nu nästan nio år och förmedlat flera hundra bostäder av alla typer. Mitt mål är att ge Er, som köpare och säljare, den bästa möjliga service och trygghet genom hela affären, från början till slut och vid behov även efter.

Jag jobbar i Pargas och skärgårdshavets område och som en lokal mäklare, jag känner till området, marknaden och prisnivån.

Välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar, jag finns här för dej!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Ruotsi, Englanti