ROOF LKV | Helsinki

Suomen suurimpiin yksittäisiin kiinteistönvälitystoimistoihin kuuluva Roof Helsinki on palvellut asiakkaitaan asunnon ostossa, myynnissä ja vuokrauksessa jo vuodesta 2017. Haagan lippulaivatoimistossamme yli 45 asuntokaupan ammattilaista palvelee sinua inhimillisellä, rehdillä ja modernilla otteella. Tervetuloa Roofille!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Metsäläntie 20, 00320 Helsinki

Puh: 020 7304 1109

Avoinna

Toimistomme on avoinna arkisin klo 10.00-15.00.

Voit myös olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh. 020 7304 1109 tai info@roof.fi

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Roof LKV

Suomen vetovoimaisinta kiinteistönvälitystä

Suomesta puuttui inhimillinen, rehti ja moderni hyvän palvelun välitystoimisto, joka aidosti arvostaa asiakkaidensa aikaa ja asuntoja – siksi perustettiin ROOF. Visio on kantanut nopeasti pitkälle.

Vain muutamassa vuodessa ROOFin kautta on välitetty tuhansia asuntoja. Mukana on nyt jo yli 80 välittäjää, jotka tarjoavat ja kehittävät intohimoisesti uuden ajan välityspalvelua – joka päivä. Tärkeimmät periaatteet ovat säilyneet mukana alusta asti: jokaista asiakasta palvellaan hyvin sekä yksilöllisesti ja asunnot välitetään ammattimaisesti ja oikeaan hintaan. Välittäjät saavat myynti- ja asiakastyöhön täyden työrauhan sekä kokeneen tukitiimin.

Kun haluat ensiluokkaista palvelua ja tehokasta myyntiä niin olemme täällä sinua varten!

Get a roof!

ROOF LKV

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää