Seuraa

Miko Rikala

Myyntijohtaja, LKV, LVV, KiLAT
Puh. 0403515786

Olen nuoresta iästäni huolimatta päässyt toteuttamaan unelmaani laillistettuna kiinteistönvälittäjänä jo useamman vuoden ajan. Kokemusta on kertynyt lukuisista asunto-osakkeista, kiinteistöistä sekä uudiskohteista. Nykyään toimin Roof LKV Helsingin myyntijohtajana.

Toimin pääsääntöisesti Espoon alueella, joka on kotikaupunkini. Aluetuntemusta minulla on Espoon lisäksi myös Kauniaisissa, Vantaalla ja Helsingissä sekä erityisesti Lauttasaaressa, jossa olen asunut Espoon lisäksi.

Olen toiminut vastaavana välittäjänä uudiskohteessa Espoossa, joka käsittää yli sata asuntoa ja myynyt useita asuntoja Tapiolan uudiskohteista. Uudisrakentaminen on siis tuttua kauraa. Vuosien varrella olen työskennellyt usean sijoittajan kanssa, joten kokemusta on päässyt kertymään myös asuntosijoittamisesta.

Jag betjänar dig även på svenska! I can provide service also in English!

// Laillistettu kiinteistönvälittäjä // yli 50 kauppaa vuodessa // kielitaito

-- Asuminen on tunne --

MIKO RIKALA Puh. 040 351 5786 miko.rikala@roof.fi www.mikorikala.fi

ROOF LKV - "Get a Roof"

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Ruotsi (äidinkieli), Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"“Miko oli alusta asti helposti lähestyttävä, ystävällinen, huumorintajuinen, kohtelias, rehellinen ja luotettava. Kaikki vaiheet sujui erittäin ammattimaisesti ja aikataulussa. Yhteydenpito oli mutkatonta. Suosittelen Mikoa lämpimästi.“"

Myyjä

"“Mikon kanssa työskentely oli helppoa. Hän hoiti kaikki asiat asiantuntevasti ja vastasi aina nopeasti, kun oli kysyttävää. Voin lämpimästi suositella häntä.“"

Myyjä

"“Mikon kanssa työskentely oli energisoivan tehokasta. Tekstiviestitse lähettämiini kysymyksiin tuli vastaukset nopeasti, myös iltaisin ja viikonloppuna. Soittaessa tai emailatessa sama juttu. Tiedot ja taidot ovat ajan tasalla. Uskon vahvasti, että tämä sama energinen ote asunnon esittelyissä vaikutti suuresti kohteen kaupaksi menemiseen. Innostus ei voi olla tarttumatta ja faktojen hallitseminen sekä kaupan osaaminen vakuuttaa.“"

Myyjä

"“Toiminta oli joustavaa ja asiallista. Vastasi tarpeisiimme, mukana myös ystävällisyys ja huumori.“"

Ostaja

"“Välittäjä oli välitön ja avoin tyyppi, tuli luotettava fiilis. Hän selvitti asuntoon liittyvät kysymykset nopeasti. Kaikki meni sujuvasti esittelystä kauppoihin.“"

Ostaja

"“Det var väldigt trevligt att arbeta med Miko. Försäljningstiden var kort, för han var aktiv med visningarna och skötte bostadsaffären också professionellt. Vi är nöjda på alla sätt. Det var också plus att han betjänade oss på svenska.“"

Myyjä

"“Miko went through all the information we needed to purchase our home as well as answering each and every question we had during the apartment showing day. He was great at communicating with us by email and phone as well. We would recommend him to all who look for an apartment.“"

Ostaja

"“Miko oli erittäin asiakaskeskeinen välittäjä, josta todella huokui tunne, että etsi parasta ratkaisua myyjälle. Sekä palvelut että fyysiset tuotteet olivat korkealaatuisia.“"

Myyjä

"“Toiminta oli tehokasta, asiantuntevaa, ystävällistä. Kaikki sujui todella hienosti. Uskomattoman nopeasti. Teillä hyvä, erilainen tapa hoitaa. Erotutte kiinteistönvälittäjien joukosta. Kiitos.“"

Myyjä

"“Todella ystävällinen. Raudan luja ammattilainen. Erittäin positiivinen vaikutus.“"

Myyjä

"“Miko on rento, rehellinen, lähestyttävä, ja enne kaikkea osaava. Koko ostoprosessin ajan on voinut luottaa siihen että Mikolla on kaikki hallussa, ja olemme saaneet apua kaikkiin ensiostajan kysymyksiimme. Kaikenkaikkiaan positiivinen kokemus!“"

Ostaja