Seuraa

Lauri Kuusela

Myyntijohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0405117101

Olen vuonna 2017 alalle tullut kiinteistönvälittäjä ja olen siitä lähtien ollut ROOF:lla töissä. Matkan varrella palkintoja on tullut useampia ja olen tehnyt eniten myyntiä yrityksen kaikista välittäjistä 2020, 2021 ja 2022. Olen myös suorittanut LKV ja LVV pätevyyden. Toimin myös nykyään ROOF:n Espoon toimiston myyntijohtajana.

Menestyksen takana on ahkeran luonteen sekä loistavien sosiaalisten taitojen lisäksi nopeus, ja töitä riittääkin kellonajasta riippumatta lähes vuoden jokaisena päivänä. Vahvuudet minulla on tarjousneuvotteluissa ja kloussauksessa. Eli homma viedään aina täysillä maaliin epäröimättä ja vahvalla ammattitaidolla.

- Kun vain paras kelpaa -

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"best of the best! Very punctual,professional,responsible and very charismatic person! Thank You Lauri for everything"

Simona Lunina - Asunnon myyjä

"Tämän kaverin hehkuttamiseen ei edes sanat riitä! Mielettömän tehokasta toimintaa. Asunto myytiin ennenkuin ehdin edes silmiäni räpsäyttää ? Jatkossa ei tarvitse enää välittäjää kilpailuttaa, tiedän kehen ottaa yhteyttä jos sellainen tarve tulevaisuudessa tulee. Kiitos vielä sinulle kaikesta ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen"

Katja - Asunnon myyjä

"Very helpful and responsive guy. I would recommend him as a broker for your future home purchase. Especially if your Finnish language skills are not good and you are looking for an English speaking person."

Marina Ata - Asunnon myyjä

"Lauri antoi alusta saakka hyvän kuvan omasta osaamisestaan perehtyen tarkasti sekä myyntikohteeseen että myyntialueeseen, asettaen samalla myös myyntihinnan oikealle tasolle. Viestintä toimi hyvin, ja Lauri piti meitä myyjiä todella hyvin ajan tasalla näytöistä ja muista tapahtumista. Voimme todellakin suositella Lauria lämpimästi arvosanalla 5/5. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Aurora Sunna - Asunnon myyjä

"Laurille 6/5 yhteistyöstä! Asunto myytiin samantien ja kaupat hoituivat vaivattomasti. Laurin kanssa asiointi oli mutkatonta, joutuisaa ja helppoa. Voin suositella lämpimästi vankan asiantuntemuksen ja asiakaspalvelulähtöisyyden omaavaa Lauria! ?"

Tiina Ihanus - Asunnon myyjä

"Vahva suositus! Lauri hoiti kaupat alusta loppuun vahvalla otteella asiallisesti ja luotettavasti."

Sari Jokiruoho - Asunnon myyjä

"Oltiin Laurin kanssa tekemisissä sekä asunnon osto- että myyntiasioissa. Kaikki sujui asiantuntevasti, joustavasti ja Laurin kanssa oli mukava asioida. Suosittelen!"

Simo Myrttinen - Ostaja

"Lauri teki loistavaa työtä asuntomme kanssa. Asunto oli omalla tavallaan haaste jonka Lauri hoiti loistavasti! Laurin kanssa oli helppo olla yhteydessä ja häneen oli suuri luotto."

Sanna Sirèn - Asunnon myyjä

"Lievästi sanottuna timanttinen myyntimies ?. Edellinen välittäjä myi meidän asuntoa vuoden päivät kunnes päästettiin Lauri irti. Lauri myi asunnon viikossa! Aivan huipputyyppi kaikinpuolin!"

Janne Nevalainen - Asunnon myyjä

"Lauri möi kaksiomme viikon sisällä välityssopimuksen allekirjoittamisesta pyyntihintaan. Olimme tosi tyytyväisiä Laurin aktiivisuuteen ja yhteydenpitoon, sekä meidän että potentiaalisten ostajien suuntaan. Whatsupin välityksellä oli helppo kommunikoida yksityiskohdista. Kaikki toimi hienosti, ja Laurista huokui halu saada kaupat aikaiseksi. Suosittelen!"

Siru Danielsson - Asunnon myyjä

"Huippunopeat kaupat tuli tilauksesta, k i i t o s Lauri!? Ostajan vinkkelistä mieletön palvelu; nopea, ammattitaitoinen ja tarkkaa työtä. Huippuna kaupan päälle loistava huumorintaju! ”Lauri toimittaa aina parasta laatua Leideille..”? Suosittelen lämpimästi!"

Satu Lempiäinen - Ostaja

"Laurin avulla saimme asuntomme myytyä alta aikayksikön ja hyvään hintaan. Lauri ja hänen tiiminsä tekivät meille erinomaisen myynti-ilmoituksen, jossa oli laadukkaat kuvat ja hyvin muotoiltu informatiivinen teksti. Lauri esitteli asuntoamme asiantuntevasti ja löysi meille nopeasti sopivan ostajan. Asuntokauppa oli meille kaiken kaikkiaan todella positiivinen ja stressitön kokemus, kun asunnon myynti, näytöt, paperihommat ja yhteydenpito eri tahoihin oli Laurin osaavissa käsissä"

Emilia Hannula - Asunnon myyjä

"Lauri oli erittäin tehokas asunnon myynnissä ja erottautui selvästi edukseen verrattuna muihin välittäjäehdokkaisiin. Hän antoi hyvät ohjeet asunnon myyntikuntoon laittamiseksi, hoiti tyhjän asunnon kalustuksen ja kuvaukset ajallaan ja teki erinomaisen markkinointivideon sekä markkinoi asuntoa eri kanavissa mukaan lukien some. Lauri tiedotti myynnin etenemisestä aktiivisesti ja hoiti myös itse kaupanteon tyylillä niin että sekä myyjille että ostajalla jäi hyvä fillis. Suosittelen Lauria mielelläni myös muille."

Christian Sandholm - Asunnon myyjä

Esittelyvideo