Ilkka Huttunen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
Puh. 0504640205

Asiakkaani arvostavat osaamistani ja yli 17 vuoden aikana kertynyttä kokemustani kiinteistönvälittäjänä. Olen saanut kiitosta kyvystäni toimia tuloksellisesti asunnonvaihtoon liittyvissä tilanteissa. Kantakaupunki lähialueineen on minulle luontaista toimintaympäristöä. Oma ammattitaito ja kokemus sekä asuntomarkkinoiden tuntemus on tässä työssä erittäin tärkeää. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin tuntea asiakkaat ja heidän tarpeensa. Olipa tavoitteenasi sitten oman tai perheesi asuntoasioiden järjestäminen tai vaikkapa sijoitusasunnon myyminen tai ostaminen, ole yhteydessä.

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Olemme jälleen erittäin tyytyväisiä Ilkka Huttusen toimintaan. Ilkka on vuosien aikana hoitanut lähes kymmenen asuntokauppaamme sekä tarvittaessa löytänyt meille hyvät vuokralaiset. Ilkan ihmistuntemus ja pitkä kokemus asuntoalalta luovat turvallisuutta ja luotettavuutta asuntokauppaan. Täydet pisteet Ilkalle!"

Asunnon myyjä, Helsinki

"llkka oli alusta asti luotettavan ja rehdin tuntuinen. Hänen sai yhteyden milloin vain ja asuntokauppa eteni vaivattomasti. Ilkka myös huolehti meidän edusta koko myyntiprosessin ajan. Mikäli myymme asuntomme uudelleen tai läheisemme kaipaavat kiinteistönvälittäjää, aiomme suositella Ilkkaa!"

Asunnon myyjä, Helsinki