Rauma LKV

Rauma LKV - siellä missä asiakkaat ovat

Elämän eri vaiheissa myös asunnonvaihtotarve korostuu. Syyt voivat olla parhaita mahdollisia tai ne voivat olla raskaita ja kuormittavia. Lapsen syntymä tai avioliiton solmiminen – ero tai läheisen kuolema. Monesti tilanteet vaativat jämäkkää toimintaa, mutta myös hienovaraisuutta. Jätä huoletta asuntoasiat hoidettaviksemme niin onnessa, kuin surussa - haluamme olla apunasi alusta loppuun, jotta saat itse keskittyä olennaiseen.

Ota meihin yhteyttä myös iltaisin ja viikonloppuisin, päivystysnumeromme 050 413 7323. Olet lämpimästi tervetullut poikkeamaan asuntomyymälässämme Wanhassa Raumassa.

Rauma LKV - kiinteistönvälitystä siellä missä asiakkaat ovat, tutkitusti.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kauppakatu 7, 26100 Rauma

Puh: 050 413 7323

Avoinna

ma - pe: 10.00 - 16.30

la - su: suljettu

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Rauma LKV

Meillä asuntosi saa ansaitsemansa huomion ja näkyvyyden. Voit olla varma, että välittäjilläsi on riittävästi aikaa ja resursseja taistella kaupan toteutumisen puolesta. Panostamamme aika on myös hyve tehdyn työn tarkkuudelle. Kun asiat tehdään kerralla oikein, ei synny ikäviä yllätyksiä ja kaupan molemmat osapuolet voivat turvallisestijatkaa uuden kodin rakentamista ilman turhaa huolta eilisestä.

Olemme aina tavoitettavissa: päivystysnumeromme 050413 7323 vastaa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Poikkea käymään tai soita - tervetuloa!