Qasa

Qasa-palvelussa löydät sopivan vuokralaisen tai itsellesi uuden vuokra-asunnon. Voit tehdä luotettavan vuokrasopimuksen sivustomme kautta ja olemme tukenasi vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Qasa toimii alustana, jonka kautta yksityiset vuokranantajat voivat markkinoida kohteitaan. Kuulumme Schibsted -konserniin yhdessä esimerkiksi Torin ja Oikotien kanssa.

Solmimalla vuokrasopimuksen Qasan vuokrasopimuksen avulla voit tehdä vuokrasopimuksen ilman vuokraennakkoa (luottotietotarkastuksen ollessa kunnossa). Voit myös luoda vuokralaisprofiilin, jolloin vuokranantajat voivat ottaa sinuun yhteyttä jos heillä on tarpeitasi vastaava asunto tarjolla.

Yhteystiedot

Nopea, helppo ja luotettava alusta vuokraamiseen.

Avoinna

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 8.30-17.00.

Yrityksen ilmoitukset

Vuokra-asuntoja ympäri Suomen

Qasa-palvelussa löydät sopivan vuokralaisen tai itsellesi uuden kodin. Voit tehdä luotettavan vuokrasopimuksen sivustomme kautta ja olemme tukenasi vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Qasa toimii alustana, jonka kautta yksityiset vuokranantajat voivat markkinoida kohteitaan. Kuulumme Schibsted -konserniin yhdessä esimerkiksi Torin ja Oikotien kanssa.