Seuraa

Riikka Pfitzner-Saarnia

Myyntipäällikkö, Vastaava hoitaja LKV, LVV,IAT
Puh. 0405022171

Riikka Pfitzner-Saarnia Kiinteistönvälittäjä, LKV,LVV, IAT Vastaava hoitoja

Vahva ammattitaito ja ratkaisuhakuisuus sekä henkilökohtainen, ihmiskeskeinen palvelu takaavat laadukkaan lopputuloksen asuntokaupassa. Minulla on yli 20 vuoden kokemus IT alalta markkinoinnin ja myynnin parissa. Tämä on antanut hyvän taustan kiinteistönvälittäjän työhöni. Suoritin LKV tutkinnon 2010 ja siitä asti olen toiminut aktiivisesti kiinteistönvälittäjänä erityisesti kotikulmillani Suur-Tapiolan alueella. Minulla on vahva osaaminen kiinteistöistä, tonteista, rakennuspaikoista, pientaloista. Kuolinpesät ja osakehuoneistot myös hallussa! Pitkä kokemus taloyhtiöiden kanssa toiminnasta ja OTO-isännöinti omassa taloyhtiössä veivät myös minut kouluttautumaan IAT- isännöinnin ammattitutkinnon.

Vapaa-aikani kuluu kotona Laajalahdessa rintamamiestalossa puuhaillen ja mökillä Hämeessä luonnossa liikkuen. Perheeseeni kuuluu kaksi lasta, jotka ovat kumpikin kilpaurheilutaustaisia, joten liikunta ja siinä kannustaminen kuuluu oleellisesti elämääni.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, tontit ja rakennuspaikat, pientalot, kuolinpesät, uudiskohteet, arviolausunnot perunkirjat, avioerot, pankit.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Riikka on erittäin ammattitaitoinen kiinteistöalan ammattilainen. Hän tukee ja antaa rahanarvoisia neuvoja. Olen tyytyväinen Riikkaan ja suosittelen häntä lämpimästi kaikille."

Myyjä, Tapiola