Pekka Lahtinen LKV

Pekka Lahtinen LKV

Pekka Lahtinen LKV on vuonna 2013 perustettu kiinteistönvälitysliike, jonka perustukset on luonut Pekka Lahtinen kymmenien vuosien vankalla kokemuksella. Tiimimme koostuu neljästä timantinkovasta ammattilaisesta, jotka ovat valmiina täyttämään toiveesi elämäsi suurissa muutoskohdissa.

Tarjoamme kiinteistönvälitystä pääasiassa Suur-Tapiolan alueella, mutta myös muualla Espoossa sekä Kauniaisissa, Helsingissä ja Vantaalla. Välitämme kaikenlaiset asunnot ja tontit tehokkaasti ja ihmisläheisesti. Meiltä löytyy osaamista mm. huoneistojen ja kiinteistöjen myymisestä, uudiskohdeprojekteista, rakennusprojekteista ja rakentamisen palveluista, tonttien hankinnasta, kohteiden markkinoinnista ostajille ja rahoittajille sekä vuokraamisesta.

Hoidamme asiasi parhaalla mahdollisella tavalla sinun hyväksesi!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Ukonvaaja 2 A, 02130 Espoo

Puh: 0408 388 399

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Pekka Lahtinen - vuosien kokemuksella

"Se oli vuosi 1989, kun myin matkapuhelimia ja kävin eräässä kiinteistönvälitystoimistossa. Siellä työskennellyt kaveri soitti perään saman vuoden lopulla ja kysyi alkaisinko hänen perustamansa kiinteistönvälitysliikkeen toimipisteen vetäjäksi. Niinpä aloitin siinä työssä vuonna 1990.

Vuonna 1996 vaihdoin firmaa ja samoihin aikoihin aloitin yhteistyön erään rakentajan kanssa. Siitä alkoi uudiskohteiden myyntini ja myöhemmin tontitkin tulivat mukaan. Tein samalla tietysti myös normaalikauppaa. Olen siitä lähtien hoitanut rakentajien kanssa kaiken aina tontin hankinnasta valmiiden asuntojen myyntiin. Kovan työn ja satojen projektien tuoman hyvän maineen myötä sain lisää rakentajia yhteistyökumppaneikseni, ja muutaman kanssa olen tehnyt töitä yli 20 vuotta.

Vuonna 2013 perustin Pekka Lahtinen LKV:n, sillä minulla oli jo olemassa hyvät kontaktit ja halusin vaikuttaa siihen, että asiakkaan asiat voidaan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla. Perustamiseen vaikutti sekin, että poika osoitti kiinnostusta kiinteistönvälitysalaa kohtaan ja yritykselle oli tiedossa jatkaja. Nyt sekä poikani että tyttäreni ovat toiminnassa mukana."

Pekka Lahtinen

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää