OVV Asuntopalvelut Jyväskylä

OVV Asuntopalvelut Jyväskylä

Välitämme vuokra-asunnot Jyväskylästä ja lähialueelta niin opiskelijoille kuin työssäkäyvillekin, eläkeläisiä ja yritysten asuntotarpeita unohtamatta. Olemme toimineet Jyväskylässä jo vuodesta 1998.

Toimistomme sijaitsee Jyväskylän keskustassa osoitteessa Yliopistonkatu 6, 40100 Jyväskylä. Autolla saapuville kadunvarressa on ilmaisia paikkoja, muistathan parkkikiekon!

Vuokranantajalle palvelumme on helppoa, tehokasta ja henkilökohtaista – toimistomme auttaa kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä koko vuokrasuhteen ajan. Vuokraamme Jyväskylästä vuosittain noin 550 asuntoa.

Vuokravälityspalvelun lisäksi asunnon vuokrauksen voi jättää hoitoomme kokonaisvaltaisesti OVV Kokonaispalvelulla. Tällöin hoidamme asuntoa kuin omaamme, takaamme vuokran ja teemme muuttotarkistukset ym.

Asunnon hakijana voit jättää meille maksuttoman Hakuvahdin, minkä jälkeen saat asuntotarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Yhteystiedot

Yliopistonkatu 6, 40100 Jyväskylä

Puh: 014-4581005

Avoinna

Ma-To 10-17

Pe 10-16

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

OVV Asuntopalvelut

OVV Asuntopalvelut toimii franchise -periaatteella, eli ketju turvaa jokaisen toimipisteen toiminnan ja ammattitaidon huolehtimalla säännöllisestä koulutuksesta ja työvälineistä. Jokaisella paikkakunnalla toimii yrittäjä, joka vastaa toiminnasta. Yrittäjävetoisuuden ansiosta ketju toimii tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti, sillä jokainen yrittäjä tuntee alueensa ja asiakkaansa. OVV:n toiminta on joustavasti sopeutunut alueellisiin eroihin, sillä elämä pääkaupunkiseudulla ei aina ole samanlaista kuin elämä Pohjois- tai Itä-Suomessa.

Asiakkaana meillä on lähes 10 000 yksityistä sijoittajaa, yritystä ja yhteisöä. Vuosittain välitämme lähe 4 000 vuokra-asuntoa ja toteutamme yhteistyöprojekteja asiakkaidemme kanssa. Palvelumme soveltuvat niin yksityishenkilöille kuin asuntorahastoille, säätiöille, eläkeyhtiöille, yksityisille ja julkisille yhteisöille.

OVV Asuntopalvelut palvelee ympäri Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa 11 paikkakunnalla.