Seuraa

Sanna-Leena Peltonen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KED
Puh. 0407461161

Tuhansissa kodinvaihtokuvioissa vuosien varrella mukana olleena koen, että välittäjän tehtävä on toimia asiakaslähtöisesti asiantuntijana, myyjän ja ostajan tukena kodinvaihdonpolkua tasoittamassa. Menestyminen alalla edellyttää myynti-, neuvottelu- ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi monipuolista ymmärrystä mm. alan juridiikasta ja eri vuosikymmenten rakennustekniikasta ja rakenteista. Eikä haittaa ole myöskään aidosta innostuksestanikaan auttaa ihmisiä elämän suurissa ja monesti haasteellisissakin käänteissä. Paras kauppahinta saadaan pääsääntöisesti ensimmäisten viikkojen aikana, joten oikea hinnoittelu ja aktiivinen myynnin aloitus takaavat parhaan lopputuleman. Palvelulupauksenani on ylittää joka kerta sekä myyjän, että ostajan odotukset. Saamistani palautteista ja suosituksista päätellen, olen ilokseni tässä myös monesti onnistunut. Erityisosaamista minulla on kiinteistökaupoista sekä erityisesti ostotoimeksiantopalvelusta, jota myös koulutan alan oppilaitoksessa Kiinkossa.

Muutin Laajasaloon vuonna 1995 ja itäinen Etelä-Helsinki onkin erityisen lähellä sydäntäni. Tulen mielelläni kertomaan omasta, tehokkaasta toimintamallistani sekä antamaan oman arvioni ja palvelutarjoukseni teidänkin kodistanne.

Terveisin, Sanna-Leena

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Ostotoimeksiannot, omakotitalokiinteistöt, perikunnat

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"”Lämmin kiitos Sanna-Leenalle, joka hoiti meidän kodin myynnin todella upealla ammattitaidolla. Oli mielessä mitä tahansa kysymyksiä, niin vastaus saatiin aina luotettavasti ja nopeasti. Jokainen ”piste ja pilkku” on varmistettu ja hoidettu upeasti loppuun asti. Kuntotarkastus tehtiin myös todellisella ammatti-taidolla ja erittäin informatiivisella opastuksella. Jos harkitset asuntosi myyntiä, niin ei ole toista vaihtoehtoa kuin Sanna-Leena. Lämmin kiitos!” "Parhaimmat kiitoksemme Sanna-Leenalle asuntomme nopeasta myymisestä! Kaikki sujui asiantuntevasti, myyntikohteeseen hyvin paneutuen ja mukavassa hengessä". "Sanna-Leena teki sen taas! Kolmannet onnistuneet kaupat kahden vuoden sisällä ja taas tuli tarjous ensimmäisellä näytöllä". ”Sanna-Leena Peltonen myi asuntomme Nikinmäessä ensimmäisen näytön jälkeen korkeampaan hintaan mitä muut välittäjät pitivät pyyntihintana. Tähän syynä oli varmastikin asunnosta otetut huikeat myyntikuvat ja palvelusta mitä Sanna-Leena antoi niin myyjälle kuin ostajalle.” ”Aivan mahtava asiantuntemus ja niin hieno asiakaslähtöinen toimintatapa. Kiitokset Sanna-Leena, teit tänään kaksi perhettä onnelliseksi.” ”Juhlan aika! Sanna-Leena myi omakotitalomme kahdessa viikossa! Kaunis kiitos huippuammattilaiselle, jolta löytyi vastaus kaikkiin kysymyksiimme ja aina aikaa vastata niihin. Kaikki sujui helposti ja ihanasti. Nyt ei voi kuin olla superonnellinen. Myös kuvat olivat huippuluokkaa. Suosittelen lämpimästi, Sanna you rock!” ”Kiitos kärsivällisyydestä ja siitä että missään vaiheessa ei painostettu ja hiillostettu. Kohteen tiedot hyvät!” Kiinteistönvälittäjä teki yli odotusten tulosta, todella tehokas nainen. Voin ehdottomasti suositella häntä ja tulen ottamaan häneen yhteyttä seuraavan asuntokaupan yhteydessä.”"

Tyytyväiset asiakkaat

"NPS 10/10 "Heti ensikontaktista asiat etenivät nopeasti ja sujuvasti läpi koko myyntiprosessin loppuun asti ripeästi. Välittäjä osasi hinnoitella oikein ja sai näytölle heti oikeat ostajat paikalle. Välittäjän kokemuksen ja ammattitaidon aisti selvästi ja lisäksi toiminta oli ystävällistä ja lämminhenkistä. Viestintä toimi todella hyvin. Kuvat olivat hyvät ja totuudenmukaiset. Erinomaista, isot kiitokset SannaLeenalle :)" NPS 10/10 "Erittäin ammattitaitoista palvelua. Kaikki sujui paremmin kuin osasimme odottaa." NPS 10/10  "Vaativakin kohde löysi ostajan!""

Tyytyväiset asiakkaat

Esittelyvideo