OP Koti Järvi-Häme Oy LKV

OP Koti Järvi-Häme Oy LKV

OP Koti

Luotettavaa asuntokauppaa jo yli 70 vuoden kokemuksella!

OP Koti on asuntokaupan luotettava asiantuntija, joka palvelee Sinua kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. OP Kodin asuntovälityksessä työskentelee n. 300 henkilöä yli sadassa eri toimipisteessä, jotka yhdessä muodostavat Suomen kattavimman kiinteistövälitysketjun. OP Kodit ovat osa osuuspankkiryhmää.

OP Kodissa yhdistyy hyvä paikallinen markkinatuntemus ja toisaalta ketjun tuoma laaja-alainen näkemys ja kokemus asuntokauppaan liittyvistä asioista. Paikallisten OP Kotien välinen tiivis kommunikaatio ja yhteistyö näkyy mm. kattavana osaamisena sekä yhteisinä asiakaspalveluperiaatteina ja laatutavoitteina. Nämä yhdessä ovat tärkeitä tekijöitä, kun harkitset nykyisen asuntosi myyntiä, vaihtoa tai uuden ostoa.

Yhteystiedot

Koulumestarintie 8, 17200 Vääksy

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Oy LKV