Seuraa

Mika Leinonen

Välittäjäyrittäjä
Puh. 0400547735

Hei, Olen Mika. Minulla ja asiakkailla tavoite on aina kristallin kirkas ja yhteinen: saada asuntokaupat tehtyä parhaassa mahdollisessa ajassa, parhaaseen mahdolliseen hintaan ja vieläpä niin, että ostajankin on mukava tulla uuteen kotiin hyvillä mielin onnistuneiden kauppojen ansiosta.

Asuntokauppa on tiimipeliä, ja ympärilläni on mahtava joukko palkittuja oman alansa ammattilaisia, jotka tekevät kaikkensa, että sinun kotisi vaihtaminen onnistuu niin kuin olemme sen luvanneet. Haluan olla aina tavoitettavissa, kun minua tarvitaan ja pitää asiakkaat aina ajan tasalla missä mennään ja mitä seuraavaksi tapahtuu.

Mielestäni yksi asia on yksiselitteinen. Valitse asuntosi arvoinen välittäjä, sillä vaikka joku niin väittääkin, asunnot eivät myy itse itseään!

Toivotankin kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleeksi palveltaviksi!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Edellinen välittäjä ”myi” asuntoa keväästä syksyyn (eli läpi huippusesonkien) tuloksetta. Mika teki timanttista työtä, tyhjä asunto kalustettiin, kuvattiin ja asunto oli myyty 12h ilmoituksen julkaisemisen jälkeen."

Laaksolahti, Espoo - Myyjä

"Mielestämme kauppa sujui ammattitaidolla, koska välittäjä oli asiansa osaava ja saimme hänestä rehellisen kuvan. Hän kertoi asiat avoimesti ja tuli sellainen tunne, että voimme luottaa häneen ja olemme osaavissa käsissä. Siksi voimme suositella häntä lämpimästi!"

Mankkaa, Espoo -Ostaja

"Yhteistyö Mikan kanssa sujui erinomaisesti. Mika kuunteli meitä ja meidän toiveita. Toi selkeästi ja suoraan esille suunnitelman asunnon myynnistä. Oli helposti tavoitettavissa ja vastasi nopeasti kaikkiin kysymyksiin. Kaupat syntyi ensinäytössä meidän tavoitehintaan."

Järvenpää - Myyjä

"Kaikki sujui hienosti ja ammattitaidolla. Välittäjällä aktiivinen ote, hyvä yhteydenpito toimeksiantajaan ja hyvä myyntitaito. Kaupat syntyi nopeasti ja hyvään hintaan."

Töölö, Helsinki - Myyjä

"Etsimme kilpailutuksen kautta asunnollemme myyjää. Meillä kävi monenlaisia ehdokkaita. Tavatessamme Mikan hän teki meihin vaikutuksen. Hän kuunteli meitä ja toiveitamme. Hän ”räätälöi” meille meidän tarvetta vastaavan myynti paketin. Mikan ammattitaito ja halu myydä kotimme paistoi hänestä. Hän loi meille myyntisuunnitelman, jossa oli kaikki asiat otettu huomioon. Mikan henkilökohtainen työpanos myyntitapahtumaan oli kokonaisuudessa hyvä. Erinomaiset valokuvat, laadukas esite sekä yhteydenpito sujui kiitettävästi. Muutamien näyttöjen jälkeen löytyi sitten ostaja. Hän ei ollut ehkä halvin, mutta sen mikä palkkiossa joustimme, niin hinnassa voitimme."

Tikkurila, Vantaa - Myyjä