Niiralan Kulma Oy

Youtubessa on katsottavissa lyhyt esittelyvideo toimistomme asiakaspalvelusta: www.youtube.com/watch?v=-3n2yOLu4nA

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Hatsalankatu 37, 70110 Kuopio

Puh: 0172655300

Avoinna

Toimistomme asiakaspalvelu on avoinna keskiviikkoisin klo 9-12 sekä ajanvarauksella. Puhelinpalvelujen aukioloajat sekä muut yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme.

www.niiralankulma.fi

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Tervetuloa tutustumaan Niiralan Kulmaan!

Niiralan Kulma, Niku, on Kuopion alueen suurin vuokrataloyhtiö. Niiralan Kulmalla on yli 7000 asuntoa, ja Niku-kodeissa asuu yli 12 000 kuopiolaista.

Joka kymmenes kuopiolainen asuu Niiralan Kulman kodissa!

Niiralan Kulma on turvallinen ja varma vuokranantaja: laadukkaita ja kohtuuhintaisia vuokrakoteja Kuopiosta ja lähialueilta. Taloja ja koteja on erilaisiin elämäntilanteisiin: kaupungin ytimessä, rauhallisissa lähiöissä ja aktiivisissa maaseutukohteissa, pienen pienistä sinkkukodeista suurperheiden tarpeisiin. Laajasta asuntotarjonnastamme löydät varmasti sopivan kodin!

Tutustu koko asuntokantaamme Kotihaku-palvelussamme: asunnot.niiralankulma.fi

Niku-kodeissa lemmikit ovat sallittuja. Suurimmassa osassa kohteita lämmitys ja vesimaksu sisältyvät vuokraan. Talopesulan käyttö on maksutonta. Tarjoamme myös käyttöösi veloituksetta 25 megabitin taloyhtiölaajakaistan. Osallistumalla aktiiviseen asukastoimintaan voit vaikuttaa asuinympäristösi ja kotitalosi asioihin ja viihtyvyyteen.

Kohtuuhintaiset vuokrat, hyväkuntoiset kiinteistöt ja mm. oma siivouksen, kiinteistöhoidon ja asiakaspalvelun henkilökunta turvaavat jo yli 12 000 kuopiolaisen jokapäiväistä asumista.

Niiralan Kulmalla viihdytään!

Tervetuloa tutustumaan Niiralan Kulmaan!

www.niiralankulma.fi