Seuraa

Samu Siponen

Perustajaosakas, LKV, LVV
Puh. 0407768492

Yrityksen kunnianhimoinen ja periksiantamaton perustajaosakas Samu Siponen kuuluu pk-seudun seuratuimpien välittäjien joukkoon. Samu tunnetaan raudanlujista neuvottelutaidoistaan ja raikkaasta, nykyaikaikaisesta työtavastaan. Sosiaalista mediaa hyödyntämällä Samu tarjoaa myymilleen asunnoille suuren näkyvyyden. Samulle jokainen koti on arvoasunto ja hän haluaa antaa kaikista asunnoista arvokkaan, mutta realistisen kuvan. Samu on asettanut useille postinumeroille alueen ennätysneliöhintoja.

Asiakastyytyväisyys vuonna 2020: : 4,9/5 Asiakastyytyväisyys vuonna 2019 : 4,9/5 Asiakastyytyväisyys vuonna 2018 : 4,7/5 Asiakastyytyväisyys vuonna 2017 : 4,6/5

Vuonna 2019 ja 2020 noin 90 prosenttia myymistäni kodeista meni kaupaksi alle kolmessa viikossa.

Yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostitse : 040 776 8492 samu@neliotliikkuu.fi

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi(äidinkieli), Englanti, Ruotsi

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeet, kiinteistöt, tontit, vapaa-ajan kiinteistöt, kirjalliset arviokirjat, kuolinpesät, digitaalinen markkinointi, videoesittelyt, pääkaupunkiseutu (erityisesti Helsingin Itäinen-Kantakaupunki ja Espoo kokonaisuudessaan).

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaupat syntyi nopeasti ja myyntihinta ylitti kirkkaasti oman tavoitehintani. Välittäjä hoiti aktiivisesti yhteydenpitoa minuun päin ja olin koko ajan selvillä eri näyttöjen tilanteesta ja niiden sisällöstä."

Myyjä - Helsinki, Alppila

"Saimme uskomattoman hyvää ja ammattitaitoista palvelua kaikissa myyntiprosessin eri vaiheissa. Välittäjä oli aina tavoitettavissa, osasi vastata kaikkiin kysymyksiimme ja huoliimme. Asunto oli myyty erinomaiseen hintaan nopeammin kuin olisimme voineet kuvitella. Helpommaksi asioita ei juuri voisi myyjälle tehdä. Kiitos!"

Myyjä - Helsinki, Pohjois-Haaga

"Erittäin osaavaa ja jos voi sanoa jouhevaa toimintaa. Sekä Samu että Tiia toimivat ja hoitivat asiat selkeästi ja ripeästi, ilman turhia lupauksia tai ylimääräisiä jupinoita. Minut pidettiin ajantasalla, hommat hoituivat ja koko prosessi oli yksinkertainen, selkeä ja nopea. Kokonaisuutena erittäin positiivinen kokemus!"

Myyjä - Helsinki, Taka-Töölö

"Asunnon myymiseen saattaa liittyä paljon epävarmuutta ja stressiä. Heti arviokäynnin yhteydessä välittäjän ammattitaito korostui. Prosessin aikana sain jatkuvasti päivityksiä mahdollisista tarjouksista, joka auttoi pysymään ajan tasalla. Ensimmäisestä näytöstä tarjouksen hyväksymiseen meni noin viikko. Yritys on tosiaan nimensä veroinen ja neliöt tosiaan liikkuvat. Kokemus oli todella positiivinen ja voin 100% varmuudella sanoa, että tulen jatkossakin käyttämään yrityksen palveluja."

Myyjä - Helsinki, Kannelmäki

"Samu on kyllä rautainen ammattilainen. Pitää sopivalla tasolla toimeksiantajan tietoisena mitä tapahtuu milloinkin ja vastaa maileihin/puheluihin silloinkin kun ei normaalille välittäjälle kehtaisi soittaa. Samu otti tarjouksia vastaa kahteentoista asti ja heräsi kuudelta vielä ottamaan uuden kierroksen kaupankäynnin loppuessa aamu kasilta. Normaalin välittäjän duunipäivä? En usko. Samu hoitaa."

Myyjä - Helsinki, Alppila

"Asunto meni kaupaksi yli pyydetyn hinnan kahdessa päivässä ja kaikki hoitui todella sujuvasti ja vastuullisesti. Suosittelen!"

Myyjä - Helsinki, Kamppi

"Asunto oli myynnissä useita kuukausi toisella välittäjällä, joten päätin vaihtaa välittäjää. Samu myi asunnon muutamassa viikossa todella hyvään hintaan. Yhteydenpito oli myös erinomaista."

Myyjä - Espoo, Nöykkiö

"Parissa viikossa toimeksiannosta kauppaan ammattitaidolla. hyvää työtä. Vahva suositus."

Myyjä - Espoo, Matinkylä

"Otin yhteyttä Samuun ja kerroin syyt asunnonmyntiin. Kaikki sujui alusta lähtien loistavasti sekä kommunikaatio oli informatiivistä sekä aktiivista."

Myyjä - Espoo, Perusmäki

"Kiitos, Samu! Sinulla oli todella aktiivinen ote, olet hyvä myyjä! Yhteydenpito kanssamme oli tiivis ja kunnioitat asiakkaitasi."

Myyjä - Espoo, Nöykkiö

"Samu neuvotteli hyvän kauppahinnan ja päätti tehokkaasti myyntiprosessin. Olemme hyvin tyytyväisiä ja palaamme asioimaan."

Myyjä - Espoo, Kauklahti

"Aktiivinen yhteydenpito välittäjällä, eikä tyrkyttänyt kohdetta väkisin. Näyttö onnistuttiin sopimaan myös nopeasti."

Ostaja - Espoo, Olari

"Hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Asuntomme myytiin parissa päivässä. Voin lämpimästi suositella Samua ja varmasti käännymme hänen puoleensa jatkossakin jos tarvitsemme välittäjää."

Myyjä - Espoo, Laurinlahti

"Kommunikointi sujui hyvin puolin ja toisin. Kiitokset siitä erityisesti, että vastaukset sähköposteihin tulivat nopeasti, jopa iltaisin ja viikonloppuna. Asiakkaan näkökulmasta on mukavaa, kun voi unohtaa jonkin asian nopean vastauksen saamisen jälkeen. Palvelu oli myös sopivan rentoa, vaikka olikin asiallista.Tuntui myös mukavalta, että välittäjä eli Samu Siponen oli kiinnostunut kaupanteosta ja hoiti homman aktiivisesti & ystävällisesti. Olen kohdannut välittäjiä, jotka suhtautuvat asioiden hoitamiseen oudon nuivasti ja jopa yrmeästi, vaikka saavat työstä palkkansa."

Ostaja - Espoo, Kauklahti

"Välittäjä hoiti kaupat ja neuvotteluvaiheen oikein mallikkaasti, vauhtia tuntui riittävän, mutta silti kaikki sovittu tuli tehtyä. Joustoa löytyi ja vastaukset kysymyksiin tuli hyvin ja kattavasti. Erittäin miellyttävä ja ammattitaitoisen oloinen tekijä, jäi hyvä kuva niin Samusta itsestään kuin koko yrityksestä. Voin suositella häntä muillekin ja jos ja kun seuraavia kauppoja pitää hieroa ostajana tai myyjänä, tulen olemaan yhteydessä. Kiitokset yhteistyöstä ja kaupallista syksyn jatkoa!"

Ostaja - Espoo, Kattilalaakso

"Kiitos Samu Siponen. Hyvin vedetty asuntokauppa, koko ajan ajantasalla. Suomessa tarvitaan enemmän yrittäjyyttä, jossa ei himmailla."

Myyjä - Espoo, Olari

"Hieno tyyppi ja alansa ehdotonta kärkeä. Jo toisen kerran onnistui myymään asuntomme vaikeahkoissa olosuhteissa ja tavoite aikataulun sisällä tottakai!"

Myyjä - Sipoo, Söderkulla

"Välittäjä toimi erittäin tehokkaasti, oli ammattitaitoinen sekä informoi koko ajan missä mennään. Koko prosessi toimi erittäin moitteettomasti ja pysyimme sovitussa. Kiitos Samulle ja koko muulle henkilökunnalle. Tulen suosittelemaan teitä muille tutuilleni."

Myyjä - Espoo, Olari

"Kiitos Samu! Pysyit positiivisena ja luottavaisena, vaikka meiltä myyjinä meinasi hetkittäin usko loppua kesken. Lopputulos oli juuri se mitä toivoimme!"

Myyjä - Helsinki, Roihuvuori