Seuraa

Markku Hakala

LKV, KTM
Puh. 0404861986

MARKKU HAKALA - RATIKKA-ALUEEN ASIANTUNTIJA

WWW.MARKKUHAKALALKV.FI

Markku on kokenut ammattilainen, joka kuuluu pääkaupunkiseudun kiinteistönvälittäjien parhaimmistoon. Hänen koko työuransa on ollut sekä myyntityötä että myynnin johtamista. Pitkä kokemus myynnin esimies- ja johtotehtävissä antavatkin  kiinteistönvälitykselle erinomaiset eväät. Viime vuosina koteja on tullut vuodessa myytyä yli 30 miljoonalla eurolla.

Kovien tulosten lisäksi Markku on tunnettu myös ratikka-alueen asiantuntijana – ”Ullanlinnasta Haagaan” ja ”Arabianrannasta Lauttasaareen”. Asunnot menevät kaupaksi, asioita tapahtuu etkä uuden kodin etsinnässäkään joudu jäämään yksin. Työtä pelkäämätön Markku on apuna myös uuden kodin haussa ja pitää jokaista toimeksiantoa isona luottamustehtävänä sekä kunnioituksena ostavia ja myyviä asiakkaita kohtaan. ”Asunnon myynnissä sekä myyjä että ostaja ovat oikeutettuja saamansa palvelun lisäarvoon”. Laaja verkosto mahdollistaakin myös asunnon myynnin jo ennen julkisia esittelyjä.

Järjestelmällisyys, luotettavuus ja suoraselkäisyys ovat vieneet pitkälle. ”Uskon henkilökohtaisiin tapaamisiin, ihmisten kohtaamiseen ja kuunteluun isoissa asioissa”. Kiinteistönvälityksessä Markun mielestä tärkeintä on kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa ja kuunnella heidän toiveitaan – välittäjän läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta arvostetaan paljon.

”Kun lähden aamulla töihin, en lähde asuntoja myymään, vaan ratkomaan perheiden asuntoasioita”. Markku on välittäjä, joka yhdistää modernit toimivat markkinointikeinot, ahkeran työnteon ja vankan osaamisen laadukkaaksi välityskokemukseksi.

Myydyt asunnot vuonna 2023: yli 70kpl Myydyt asunnot vuonna 2022: yli 70kpl Myydyt asunnot vuonna 2021: yli 70kpl Myydyt asunnot vuonna 2020: yli 70kpl Myydyt asunnot vuonna 2019: yli 70kpl

Vuoden myyjä 2023 (Neliöt Liikkuu LKV) Vuoden myyjä 2022 (Neliöt Liikkuu LKV) Vuoden myyjä 2021 (Neliöt Liikkuu LKV) Vuoden myyjä 2020 (Kotijoukkue LKV) Vuoden myyjä 2019 (Kotijoukkue LKV)

Asiakastyytyväisyys: 4,9/5

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi(äidinkieli), Englanti, Ruotsi

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeet, kuolinpesät, digitaalinen markkinointi, videoesittelyt, pääkaupunkiseutu (erityisesti Helsingin Kantakaupunki)

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"“Markku Hakala on kokenut, rauhallinen ja työssään tinkimätön. Luottomme häneen oli koko ajan 100-prosenttinen ja onnistuimmekin myymään asuntomme nopeasti ja tehokkaasti haluamallamme hinnalla. Kiitos Markku!"

Anne Valsta - Töölö

"“Markku on erinomainen välittäjä. Asiat sujuivat ostajan näkökulmasta ripeästi ja selkeästi.“"

Tino Aalto - Töölö

"“Hakala hoiti kaupat nopeasti ja reilusti yli hintapyynnön. Vahva ammattitaito ja kokemus, ei mitään ylimääräistä :)“"

Tuomas Heiskari - Töölö

"“Täyden vitosen arvoinen mies! Toiminta oli vakaata, ammattitaitoista ja olimme vaimon kanssa tosi tyytyväisiä. Kaikki meni hyvin. Ei mitään moitittavaa ja eikä myöskään mitään kehitettävää.“"

Taisto Oinonen - Punavuori

"Markku hoiti asuntomme kaupan asiantuntevasti. Hänellä on hyvä tuntemus ratikka-alueesta ja hän antoi realistisen arvion asunnosta. Asuntokaupat prosessina hoituivat erittäin mutkattomasti ja asiantuntemuksella. Kaikki tapahtui luvatusti ja ennakkoon arvioidun aikataulun mukaisesti. Voimme suositella Markkua lämpimästi."

Erja Päivinen - Töölö

"Kaupat hoituivat mutkattomasti ja aikataulun mukaisesti Markun avulla. Hänellä on hyvä tuntemus ratikka-alueesta ja saimme asunnostamme realistisen hinta-arvion. Koko myyntiprosessi sujui kuten oli luvattu. Kiitos Markulle asiantuntevasta palvelusta. Suosittelemme häntä lämpimästi välittäjäksi."

Matti Piipponen - Töölö

"Täsmällisyys, kaikki toimi juuri niin kuin sovittiin, sujuvasti ja ammattitaidolla!"

Sirpa Hommuk - Töölö

"Markku hoiti kaupat mallikkaasti. Myyjä sai asunnosta maksimaalisen hinnan. Me ostajana saimme erinomaista palvelua. Markku on tosiaan ratikka-alueen tehokkain toimija!"

Tommi Kangasaho / Töölö

"Ostimme Markun välittämän asunnon Töölöstä 2016. Asuntokaupan yhteydessä Markusta välittyi kuva rautaisena alueen asiantuntijana, joka tuntee kohteensa ja keskittyy työhönsä antaumuksella. Kun viime talvena tuon asunnon myynti tuli ajankohtaiseksi, ei muita välittäjiä oikeastaan edes harkittu. Markku veti myyntiprosessin taas täysin kitkattomasti. Meidät pidettiin jatkuvasti ajan tasalla ja kohde myytiin nopeasti ja hyvään hintaan. Suuret kiitokset jälleen Markku Hakalalle."

Jenni Jaakkola & Ismo Vartiainen / Töölö

"Ensitapaamisessamme Markku vakuutti meidät kantakaupungin asiantuntemuksellaan ja markkinahintatietoisuudellaan. Markulla oli myös erinomainen näkemys markkinointistrategiaan. Hän asetti asuntomme hintapyynnin korkeammaksi kuin olisimme itse uskaltaneet asettaa ja näin ikään kuin maksoi itse oman palkkionsa omalla työllään. Saimme asunnosta alueen ennätyshinnan ja myyntiaika oli asunnon julkistamisesta noin kaksi vuorokautta! Kiitos Markku vielä erinomaisesta työstä, suosittelemme sinua varmasti kaikille ystäville ja tutuille."

Tiina Rapo - Töölö

"Markku Hakalan kokemus ja asiantuntemus herättivät luottamusta ja tekivät asiakaskokemuksesta helpon ja mutkattoman. Markun tapa toimia on hyvin responsiivinen ja jämpti; asiat selvitetään nopeasti ja kommunikoidaan selkeästi. Lisäksi välittäjän tapa kertoa mielipiteensä suoraan ja kiertelemättä on hyvin arvokasta päätöksentekotilanteissa. Vahva suositus"

Ari Heinonen - Kruununhaka

"Markku on erittäin asiantunteva ja ystävällinen myynnin ammattilainen. Hänestä huokuu luotettavuus, rehellisyys sekä kyky tehdä tulosta. Asuntomme myytiin heti ensimmäisessä esittelyssä yli pyyntihinnan. Kaikki asiointi oli nopeaa ja helppoa. Kauppojen jälkeen totesinkin vaimolleni, että Markku oli joka euron arvoinen :)"

Jale Naskali - Kallio

"Markku on alan rautainen ammattilainen ja asiantuntija ja näillä ominaisuuksilla, samoin kuin rauhallisella olemuksellaan hän herätti vahvaa luottamusta. Hänellä oli hyvä käsitys alan nykytilanteesta ja kesäkauden haasteista yhteistyömme aikana. Sain hyvin väliaikatietoja ja muutenkin yhteydenpito sujui erinomaisesti. Tulen varmasti suosittelemaan Markkua muillekin välittäjää tarvitseville."

Hannaleena Hyökki-Lehtinen - Hakaniemi

"Erittäin ammattimainen käyttäytyminen. Asunnon hinnasta päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen. Ammattimainen suunnitelma asunnon markkinointiin; some, lehti, netti. Asunto myytiin ensimmäisen näytön jälkeen"

Kimmo Pajunen - Helsinki

"Markku on pro!"

Pekka Pinomaa - Munkkiniemi

"Markku on raudanluja, samalla leppoisa, ammattilainen, joka ei vain myy koteja vaan todella MYY niitä. Suosittelen Markkua!"

Heidi Åhman - Töölö

"Asiat sujuivat mallikkaasti ja täsmällisesti, kohde esitelty laadukkaasti, erityismaininta valokuvista ja videosta. Esittelyt järjestetty joustavasti ja riittävillä varo-ajoilla. Kysymyksiin saatiin vastaukset ripeästi ja vastaukset selkeitä. Ja tietysti tärkeimpänä se, että toimeksianto johti haluttuun tulokseen eli kotimme saa uudet omistajat ja asukkaat."

Hans Öhman - Töölö

"Homma sujui erinomaisesti. Tehokas ja asiantunteva toiminta ja asunto myytiin nopeasti. Saimme aina vastauksen kaikkiin kysymyksiimme. Markku todella osaa tämän ratikka-alueen."

Tuomas Kahri - Kamppi

"Ratikka-alueen asiantuntijana Hakala hoiti homman äärimmäisellä ammattimaisuudella ja tyylillä. Vanha asunto meni ja uusi asunto tuli. Kuvat, videot sekä muu markkinointi mainiolla tasolla."

Hannes Hirvonen - Töölö

"Asiantuntevuus on vakuuttavaa ja kaikkiin kysymyksiin tuli vastaus välittömästi."

Katariina Holma - Töölö

"Markkinoinnissa käytetty materiaali ja esitykset olivat hyvin huoliteltuja. Markun luotettava ja selkeä toiminta koko myyntiprosessin aikana oli arvostettavaa. Voin hyvin suositella Markkua!"

Eero Laine - Töölö

"Loistavaa palvelua asunnon arvonmäärityksestä kaupantekoon saakka."

Pasi Järvelä - Munkkiniemi

"Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus. Asiallinen, miellyttävä, rauhallinen ja nopeasti palveleva välittäjä."

Riitta Tötterman - Hakaniemi

"Erityisesti arvostin Markun asiantuntemusta kaikista ostopäätökseeni vaikuttavista seikoista, mutta muistakaan asioista en löytänyt moitteen sijaa. Markku on asiantunteva, täsmällinen, nopea ja mukava!"

Lauri Ylönen - Hermanni

"Hyvä näkemys asunnon markkinahinnasta, tehokas myyntiprosessi ja lopuksi odotuksemme ylittänyt kauppahinta."

Aino Tuulari - Hakaniemi

"Kaikki toimi erinomaisella otteella ja hyvällä huumorilla. Ja mikä tärkeintä, päästiin nopeasti hyvään lopputulokseen."

Arto Jokela - Paloheinä

"Ammattitaitoista työtä. Markkinatilanne analyyttisesti hallussa, hinnoittelulle järkevät perustelut. Asiallista työskentelyä."

Katri Partio - Töölö

"Markku on todella hyvä työssään. Hän on erittäin asiantunteva, miellyttävä persoona ja hän vei asuntokaupat määrätietoisesti maaliin parissa viikossa vaikka markkina oli haastava! Arvosana 10++!"

Myyjä - Kallio

"Välittäjä toimi erittäin ammattitaitoisesti, palvelu oli ystävällistä ja kaupat syntyi nopeasti."

Ritva Rauhanen - Kamppi

"Valmius palvella ostajaa ja käsittääkseni myös myyjää oli erittäin hyvä!"

Ostaja - Käpylä

"Markku vastasi kyselyihin hetkessä ja oli luotettava kumppani."

Terhi Savelainen - Töölö

"Nappisuoritus!"

Eero Sormunen - Töölö

"Kaikki sujui hyvin! Markkuun sai aina nopeasti yhteyden ja asiat hoituivat ammattitaitoisesti ja ripeästi. Olemme erittäin tyytyväisiä!"

Laura Mäenniemi - Meilahti

"Markulla on homma hallussa. Yhteydenpidosta suuri plussa."

Niko Alatalo - Meilahti

"Isot kiitokset Markulle jälleen upeasti hoidetusta myyntityöstä."

Oskari Tuovinen - Kallio

"Myyntiprosessin tarkka suunnitelma ja sen selkeä esittely oli erittäin ammattimaisesti ja selkeästi tehty. Myyntiprosessin aikana yhteydenpito piti minut kokoajan ajantasalla missä mennään. Tarkkaa, rehellistä ja suunnitelmallisesta toimintaa ja mikä parasta Markku oli aina ajoissa tapaamisissa."

Tarja Mansner - Alppiharju

"Kaikki meni nappiin ja kaupat tehtiin nopeasti. Asiantunteva ja ystävällinen välittäjä."

Laila Castren - Töölö