Maaseudun Notariaatti Oy

Maaseudun Notariaatti Oy

Maaseudun Notariaatti Oy

Maaseudun Notariaatti Oy LKV

Maaseudun Notariaatti Oy LKV on Koskella sijaitseva, mutta laajalla alueella toimiva maaseutukiinteistöihin ja -asuntoihin erikoistunut kiinteistönvälittäjä, joka tarjoaa vahvaan asiantuntemukseen pohjautuvaa kokonaisvaltaista välityspalvelua.

Toimintamme pääperiaatteita ovat maaseutumaisuus ja paikallisuus, asiakaslähtöisyys ja joustavuus, sekä luotettavuus ja eettisyys. Kiinteistönvälitykseen ja arviointiin liittyvien palvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme moninaisia notariaatti-, konsultointi- ja asiantuntijapalveluja. Maaseudun ja maatalousalan tuntemus on vahva alueemme.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Hämeentie 14, 31500 Koski Tl Puh: 044 484 3314

Maalla Välitetään!

Jos arvostat asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua, reipasta yrittäjähenkisyyttä ja asiantuntemusta maaseudun olosuhteista, on Maaseudun Notariaatti oikea yhteistyökumppanisi. Välitämme mm. asunto-osakkeet, omakoti- ja vapaa-ajan kiinteistöt, sekä maa- ja metsätalouskohteet alan parhaalla ammattitaidolla. Pienessä yrityksessä sinunkaan myyntikohteesi ei huku massaan, vaan pystymme kohdistamaan jokaiseen toimeksiantoomme täyden huomion kaikissa tilanteissa. Maalla palvelu pelaa!

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti