Maaseudun Notariaatti Oy

Maaseudun Notariaatti Oy LKV

Maaseudun Notariaatti Oy LKV on Varsinais-Suomen ja kantahämeen alueella toimiva maaseutukiinteistöihin ja -asuntoihin erikoistunut kiinteistönvälittäjä, joka tarjoaa vahvaan asiantuntemukseen pohjautuvaa kokonaisvaltaista välityspalvelua.

Toimintamme pääperiaatteita ovat maaseutumaisuus ja paikallisuus, asiakaslähtöisyys ja joustavuus, sekä luotettavuus ja eettisyys. Kiinteistönvälitykseen ja kiinteistöarviointiin liittyvien palvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme moninaisia notariaatti-, konsultointi- ja asiantuntijapalveluja. Maaseudun sekä maa- ja metsätalousalan tuntemus on erityisosaamistamme.

Yhteystiedot

Hämeentie 14, 31500 Koski Tl

Puh: 044 484 3314

SKVL:n jäsen

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Maalla Välitetään!

Jos arvostat asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua, reipasta yrittäjähenkisyyttä ja asiantuntemusta maaseudun olosuhteista, on Maaseudun Notariaatti oikea yhteistyökumppanisi. Välitämme mm. asunto-osakkeet, omakoti- ja vapaa-ajan kiinteistöt, sekä maa- ja metsätilakohteet alan parhaalla ammattitaidolla.

Pienessä yrityksessä sinunkaan myyntikohteesi ei huku massaan, vaan pystymme kohdistamaan jokaiseen toimeksiantoomme täyden huomion kaikissa tilanteissa. Maalla palvelu pelaa!