LKV HANNU NAUKKARINEN OY

Valitse luottamuksen arvoinen välittäjä

Jo sukupolvien ajan kestäneet lukemattomat asiakassuhteet takaavat, että Sinäkin onnistut kanssamme turvallisesti sekä taloudellisesti. Ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa nopean myyntiajan ja oikean hinnan. Vuosikymmenten kokemus on käytössäsi.

Haluatko myydä huoneiston tai talon, loma-asunnon tai tontin, maa- ja metsäkiinteistön, liiketilan tai teollisuushallin? Hoidamme yhtä hyvin niin pienet kuin suuretkin kohteet, ja tämä kaikki tapahtuu luottamuksella noudattaen yhteisesti sovittuja periaatteita niin esittelyjen kuin ilmoitustenkin suhteen.

Ostaessa on tärkeää, että valitset hyvissä ajoin itsellesi luotettavan ja markkinatietoisen välittäjän, jolle kerrot tarpeesi ja toiveesi uuden kodin tai kiinteistön hankinnan suhteen. Osa asiakkaistamme haluavat myydä kohteensa hiljaisessa myynnissä ilman julkisuutta ja juuri niiden joukosta voi löytyä Sinulle sopiva kohde. Kysy lisätietoja hiljaisessa myynnissä olevista kohteistamme!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Olavinkatu 31, 57130 Savonlinna

Puh: 040-5190811

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Asunto- ja kiinteistökauppaa jo yli 50 vuoden kokemuksella kahdessa sukupuolvessa!

Luottamus ansaitaan teoilla, siksi yli 50 vuoden ura ei ole sattumaa.

Kokemuksemme on mahdollistanut vuosien aikana haastavien ja erilaisten kiinteistökokonaisuuksien hoitamisen myös toimialueemme ulkopuolella, joka kertoo alan johtavasta osaamisesta. Lukemattomat asiakkaat ovat luottaneet meihin asuntoasioissaan jo sukupolvien ajan.

Hoidamme yhtä hyvin niin pienet kuin suuretkin kohteet, ja tämä kaikki tapahtuu luottamuksella noudattaen yhteisesti sovittuja periaatteita niin esittelyjen kuin ilmoitustenkin suhteen. Käytämme myynnissä kaikkia maamme johtavia medioita.

Turvaa siis elämäsi kauppa ja varmista onnistunut lopputulos - ota meihin yhteyttä!