Kleopatra Homes

Kleopatra Homes

Kleopatra Homes

Laillistettu kiinteistönvälittäjäsi Turkissa

Kleopatra Homes auttaa Sinua toteuttamaan unelmasi vaivattomasta ja turvallisesta loma-asumisesta Välimeren rannalla Turkin Alanyassa. Välityksessä on monipuolinen valikoima laadukkaita loma-asuntoja; pääsääntöisesti uusia kohteita, jotta pystymme takaamaan kohteiden korkean tason. Myös hyväkuntoisia ja edullisia käytettyjä asuntoja on tarjolla.

Suomalainen henkilökuntamme puhuu turkin kieltä ja olemme apunasi kaikissa loma-asunnon ostamiseen liittyvissä asioissa – ennen kaupan tekoa ja erityisesti kaupan teon jälkeen paikan päällä, ammattitaidolla ja asiantuntemuksella.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Tosmur Mah. Kocaosman sokak, Prestige Residence, C blok, 07400 Alanya/Antalya, Turkki Puh: +905327471597
Yrityksen sivut

Laillistettu kiinteistönvälittäjäsi Turkin Alanyassa

Olen Sanna Alatalo, Kleopatra Homes kiinteistönvälitysyrityksen omistaja ja laillistettu kiinteistönvälittäjä Turkissa. Olen asunut Turkin Alanyassa vuodesta 2009 lähtien ja puhun turkin kieltä.
  Olen Alanyassa toimivista suomalaisista välittäjistä ainoa joka on suorittanut turkkilaisen kiinteistönvälittäjän tutkinnon.        Olen ylpeä siitä että asiakkaani suosittelevat minua ja ovat tyytyväisiä palveluuni. Asiakkaideni kirjoittamia kokemuksia pääsette lukemaan kotisivuilta kohdasta Esittely & palvelut -> Suositukset.        Hoidetaan teidänkin asuntokaupat Alanyassa onnistuneesti ja vaivattomasti alusta loppuun, välittäjällä on väliä!

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti