Kiinteistötoimisto Jutta Kaksonen LKV Oy

Kiinteistötoimisto Jutta Kaksonen LKV Oy

Toimimme Itä-Uudellamaalla, Porvoossa- Sipoossa sekä sopimuksen mukaan muuallakin, ilman aluerajoja. Toimimme tehokkaasti omalla tyylillään, joten saat meistä paikallisen Porvoolaisyrittäjän jo kolmenkymmenen vuoden kokemuksella välitysalalta ja suhtaudun intohimoisesti edelleen työhöni ja tunnen Itä-Uudenmaan kuin omat taskuni ja hoidan myyntityön ammattitaidolla aina arviokäynnistä asuntokauppoihin asti. Käytettävänä on modernin markkinointi digi, sosiaalinen media, sekä suosituimmat asuntoportaalit. Valitessasi meidät saat luotettavan kumppanin, jolta saat yksilöllistä palvelua sekä henkilökohtaisen asuntoasioittesi hoitajan. Vuosien aikana kertyneiden vanhojen asiakassuhteiden vaalimista on ensisijaisen tärkeää ja laajan asiakapohjan myötä välitettävänä ollut eri tyyppisten kiinteistökokonaisuuksien räätälöinti sekä jalostaminen kuluttajille sopiviksi on erityisosaamistani. Kanssamme voit sopia asiat yksilöllisesti ja joustavasti oman aikataulusi mukaan, olit sitten myymässä, ostamassa, kehittämässä tai vain suunnittelemassa omaisuutesi uudelleen järjestelyä. Saat myös soittamalla neuvoja asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa. Tule viihtyisään kodinomaiseen toimistollemme Raatihuoneenkatu 13, Porvoo City, jossa aina kahviautomaatista tuoretta kahvia tai soita, koska saat minut kiinni lähes aina, niin laitamme asuntoasiasi kuntoon.

Yhteystiedot

Raatihuoneenkatu 13, 06100 Porvoo

Puh: 040-5118066

Avoinna

Toimistomme avoinna maanatai -torstai klo 10-14.00, muina aikoina sopimuksen mukaan soittamalla puhelin 040 5118066 tai viestiä sähköpostiin jk@juttakaksonen.fi

Ota yhteyttä

Kiinteistötoimisto Jutta Kaksonen LKV Oy

Välitystoimistomme tunnetaan arvoalueiden kiinteistöjen sekä huoneistojen välittäjänä. Olemme tehokas, luotettava ja ammattitaitoinen yksityinen kiinteistövälitystoimisto Itä-Uudellamaalla, välitämme kaikenkokoisia asuntoja huoneistoista kiinteistöihin. Kauttamme löytyy myös kattava valikoima uudiskohteita. Toimintamme on käynnistynyt v.1995, joten toimistolla on vankka ja pitkäaikainen osaaminen kiinteistönvälityksestä ja sen eri osa-alueista sekä arvioinneista. Yhteistyöverkostomme kautta saat myös arkkitehti, -suunnittelu, rakennuspalvelut helposti kauttamme. Jatkuvalla koulutuksella ylläpidämme ja kehitämme ammattitaitoa ja panostamme laadukkaiden asuntojen erityisosaamiseen. Päivitämme www.juttakaksonen.fi-sivujamme jatkuvasti; saat ajan tasalla olevaa tietoa sekä myytävistä, että vuokrattavista kohteistamme. Mikäli olet myymässä, ostamassa, vuokraamassa tai tarvitset luotettavan hinta-arvion tai askarruttaako mieltäsi jokin asia asuntokaupassa, ota yhteyttä! Meiltä saat asiantuntija-apua ilman sitoumuksia ja suullisen myyntiarvion veloituksetta! OTA YHTEYTTÄ 0405118066 tai jk£juttakaksonen.fi JA PYYDÄ MEIDÄT KOTIKÄYNNILLE!