Kiinteistönvälitys Riitta Väänänen LKV Oy

Kiinteistönvälitys Riitta Väänänen LKV

Alan ammattilainen palveluksessasi!

Toimin pääosin Lohjalla, Vihdissä ja Siuntiossa. Palveluihini kuuluu kiinteistönvälityksen lisäksi kauppakirjojen laatimiset, kaupanvahvistamiset, vakuusarviointien tekemiset pankkiin, perukirja-arviot sekä vuokravälityspalvelut.

Palvelen mielelläni juuri sinua kaikissa asunnon- ja kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Ollaan yhteydessä!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kauppakatu 4 B, 08100 Lohja

Puh: 0451112353

Avoinna

Toimisto avoinna arkisin klo 10.00-15.00

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistönvälitys Riitta Väänänen LKV

Olemme Lohjan ja lähialueet hyvin tunteva aktiivinen ja ammattitaitoinen kiinteistönvälitysyritys. Hoidamme asiakaskohtaamiset lämmöllä ja aidosti positiivisella asenteella. Teemme työtämme ihminen ihmiselle, täydellä sydämellä ja juuri nämä ominaisuudet johtavat onnistuneisiin asuntokauppoihin ja tyytyväisiin asiakkaisiin. Hoidamme toimeksiannot alusta loppuun asti yksilöllisesti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Yritys on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen. Edunvalvontajärjestöön kuuluminen tuo myös asiakkaille turvaa sekä valvottua laatua. Saamme ajantasaiset lakitiedot ja uusimmat säädökset sekä mahdollisuuden kouluttautua alan parhaiden asiantuntijoiden opissa. Skvl valvoo, että jäsenet noudattavat hyvää välitystapaa sekä alan yhteisiä pelisääntöjä.

Toimimme pääosin Lohjalla, Vihdissä ja Siuntiossa. Palveluihin kuuluu kiinteistönvälityksen lisäksi kauppakirjojen laatimiset, kaupanvahvistamiset, vakuusarviointien tekemiset pankkiin, perukirja-arviot sekä vuokravälityspalvelut.

Palvelemme mielellään juuri sinua kaikissa asunnon- ja kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Ollaan yhteydessä!

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää