Kiinteistönvälitys JV Koti Oy

Kiinteistönvälityspalvelua vuodesta 1991 alkaen

Palvelen Teitä täydestä sydämestäni vankalla ammattitaidolla. Olen tehnyt tutkielman sijoittamisesta asunto-osakeyhtiöihin, ja teen paljon kauppoja myös sijoittajien kanssa. Tervetuloa asiakkaaksi!

Jaana Väisänen Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, VuT, YKV 0400-481050 www.jvkoti.fi jaana.vaisanen@jvkoti.fi olen myös facebookissa

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kauppatori 3, 76100 Pieksämäki

Puh: 0400 481 050

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistönvälitys JV Koti Oy LKV

Yksityinen pieksämäkeläinen kiinteistönvälitys. Yrittäjänä toimii kiinteistönvälittäjä, LKV, VuT, YKV Jaana Väisänen. Kiinteistönvälittäjänä Pieksämäellä hän on aloittanut vuonna 1991. Ennen omaa yritystään Jaana Väisänen on ehtinyt toimimaan erilaisissa kiinteistönvälitystehtävissä, konttorinjohtajana, välittäjien rekrytoijana ja kouluttajna, myyntipäällikkönä, isännöitsijänä sekä Kiinteistömaailman yrittäjänä.

Olet sitten myymässä tai ostamassa omakotitaloa, asunto-osaketta tai vapaa-ajanasuntoa, käänny asuntoasioissa puoleeni. Minulle asiakkaat ovat sydämen asia!

Palvelen Teitä täydestä sydämestäni vankalla ammattitaidolla. Tervetuloa asiakkaaksi!

Jaana Väisänen Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, VuT, YKV 0400-481050 www.jvkoti.fi jaana.vaisanen@jvkoti.fi olen myös facebookissa