Kiinteistömaailma, Lahti, Lahden Kodit Oy LKV

Kiinteistömaailma, Lahti, Lahden Kodit Oy LKV

Kutsu meidät kotikäynnille, kun haluat saada kotisi tehokkaasti myydyksi!

Me rakastamme kiinteistönvälitystyötä ja koteja! Intohimo tekemiseen näkyy laatuna, ammattitaitona ja jatkuvana haluna kehittyä entistä paremmaksi.

Meidän kautta saat välitysalan parasta palvelua ja meidän asiakkaiden suositteluprosentti kertoo meidän tavasta hoitaa kodin myynti ammattimaisesti kaupoille asti.

Meidän kautta onnistuu myös asunnon vuokraus ja asiakkaat ovat olleet positiivisesti yllätyneitä miten hienosti koko vuokrausprosessi hoidetaan maaliin asti.

Meidän kautta kotisi kuvataan asuntokuvauksen ammattilaisen kanssa ja kuvauspakettiin sisältyy myös dronekuvat. Dronekuvien avulla ihmiset hahmottavat alueen ja palvelut paremmin kuin perinteisillä kuvilla.

Me pidämme asunnon myyjät tietoisina koko myyntiprosessin ajan ja asunnon ostajille sovimme esittelyt sekä kaikki muutkin asiat ripeällä tahdilla. Meidän joukkue on tunnettu positiivisesta ja reippaasta tekemisen meiningistä. Meiltä löytyy jokaisen alueen asiantuntijat Lahden ulkopuoleltakin ja näin ollen meidän kautta saat parhaan mahdollisen aluetuntemuksen Heinolaan, Hollolaan, Orimattilaan, Asikkalaan, Padasjokeen ja Kuhmoisiin.

Pääkaupunkiseudun ostaja-asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä myös siihen, että meidän kautta saa hyvän välitystarjouksen oman kodin myyntiin pääkaupunkiseudulla.

Kuolinpesät perukirjoineen ja arviointeineen ovat tärkeä osa meidän ammattimaista toimintaamme. Nyt on hyvä aika kutsua meidät kotikäynnille!

Yhteystiedot

Aleksanterinkatu 34, 15140 Lahti

Puh: 050 4329981

Avoinna

Ma-To 9.00-17.00

Pe 9.00-15.00

Muina aikoina 24h 050 432 9981

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 600 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma Konserni