Juujärvi LKV

Palvelevaa ja paikallista kiinteistönvälitystä

Tarjoamme asunnon myyjille kuin ostajillekin kaiken kattavan palvelukokonaisuuden. Suunnittelemme Sinun kanssasi polun, jotta saamme myytyä kotisi tai jotta saat unelmiesi kodin avaimet käteesi. Mitkä asiat ovat Sinulle tärkeitä ja mitkä asiat koet omiksesi kodin myynnissä tai uuden kodin hankinnassa? Varmistamme, että kotisi parhaat puolet nousevat esiin ja välittyvät kiinnostuneille tehokkaimpia kanavia käyttäen.

Laadukkaat valokuvat: Ammattivalokuvaajan linssin läpi jokainen kohde esiintyy parhaassa mahdollisessa valossa. Valokuvaaja näkee jokaisen asunnon ulkopuolisin silmin, ja osaa nostaa esiin kiinteistönvälityksen kannalta kodin olennaisimmat helmet.

Kodin stailaus ja myyntikuntoon saattaminen: Viihtyisä koti on kaunis, toimiva ja asukkaidensa näköinen. Tavarat ja huonekalut muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Pinnat ovat puhtaita ja liika tavaramäärä on raakattu pois. Värit toimivat kodin eduksi.

Olen Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsen. Yhdistyksen kautta minulla on käytössäni laajat suhde- ja tietoverkostot, joita käytän työssäni aktiivisesti. Lisäksi verkostoihini kuuluu ammattilaisia, joiden kautta saan asiakkailleni neuvoteltua vaivattomasti seuraavia lisäpalveluita asunnonvaihtajan tueksi.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kasarmintie 5 LH 1, 90130 Oulu

Puh: 029- 170 0038

Avoinna

Arkisin 9-16.00. Soita ja sovitaan tapaaminen.

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Juujärvi LKV

Palveleva ja paikallinen kiinteistönvälitysliike Myllytullissa, Kasarmintie 5, 90130 Oulu.