Seuraa

Antti Lavonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Puh. 0401543796

Olen aloittanut kiinteistönvälitysalan työt jo vuonna 2006. Minulle on ollut alusta asti työssäni ominaista tarkkuus ja aktiivisuus.

Huolehdin aina, että työssä tarvittavat asiakirjat ovat lainmukaisesti kunnossa ja olen tarkka myös kielioppiasioissa. Minua pyydettiin jo lapsena ja nuorena oikolukemaan erilaisia tekstejä kielioppivirheiden varalta ja tahti on vain kiihtynyt aikuisiällä. Minun kirjoittamista asuntojen myynti-ilmoitusteksteistä ei kovin usein kirjoitusvirheitä löydä.

Aktiivisuus tarkoittaa minun kohdalla ainakin sitä, että en ole lähes 20:een vuoteen tehnyt töitä kellon mukaan, vaan sen mukaan, että työt tulevat kunnolla hoidettua. Teen arkisin töitä yleensä noin klo 9-19 sekä usein sunnuntaisin muutamia tunteja. Toki vastaavasti pidän silloin tällöin myös lomaa vastapainoksi - kunhan luvatut asiat tulevat hoidetuiksi ja asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluihini.

Vuodesta 2016 lähtien olen ollut LKV-pätevä kiinteistönvälittäjä sekä vuodesta 2017 lähtien julkinen kaupanvahvistaja. Nämäkin asiat velvoittavat minua pysymään jatkuvasti aallonharjalla alan kehityksessä.

Kun käyn kotikäynneillä arvioimassa asiakkaiden asuntoja, olen realisti. Ehdotan aina sellaista hintapyyntöä, jolla näkemykseni ja kokemukseni mukaan päästään parhaaseen lopputulokseen eli saadaan kaupat tehtyä ja parhaaseen mahdolliseen hintaan. En sano tarkoituksellisesti liian kovaa hintaa vain saadakseni kohteen myyntiin ja sen jälkeen ehdotellakseni hinnan laskemista realistiselle tasolle.

En myöskään ole markkinoiden halvin välittäjä. Usein on mahdollista saada näennäisesti halpa välityspalkkio, mutta millaista palvelua sillä saa, saadaanko asunto myytyä ja millä hinnalla? Uskallan väittää, että minun kanssa toimiessa asiat tulee hoidetuksi kunnolla ja laillisesti, asunto saadaan todennäköisemmin myydyksi ja parhaalla mahdollisella hinnalla - kaupan jälkeen asiakkailla on enemmän rahaa "viivan alla" ja parempi mieli.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Erityisosaaminen

Tarkka kielioppiosaaminen, nopea kirjoitustaito kymmensormijärjestelmällä, tarkka paneutuminen dokumentteihin (esim. kuolinpesien asiat, määräala- ja määräosakaupat, kaupanvahvistukset).