Seuraa

Tapio Arvo

Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0449793099

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2016 lähtien. Tarjoan asiakkailleni huoliteltua kiinteistönvälitystä, jossa kiinnitetään huomiota myös kaikkein pienimpiinkin yksityiskohtiin. Prioriteetti nro 1 on asiakastyytyväisyys, joka tarkoittaa, että jokainen kohtaamani toimeksiantaja ja ostajaehdokas saavat henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua. Markkinoinnin tradenomitutkinto sekä yli 10 vuoden kokemus myyntialalla luovat pohjan ammattitaidolleni.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki sujui todella hyvin. Välttäjä oli ammattitaitoinen, kuvat olivat laadukkaat, hinta-arvio kohdallaan, ja kaupat syntyivät todella nopeasti. Kaiken kaikkiaan erinomainen palvelu."

Myyjä, Turku

"Välittäjästämme huokui ammattitaito ja innostus löytää meille sopiva uusi koti. Koko prosessi sujui joustavasti, ja hän selvitti kaikki meitä askarruttaneet seikat myös kauppojen jälkeen. Asunnon osto oli viime kädessä erittäin helppoa hänen kanssaan. Olihan kyseessä meidän elämämme suurin hankinta. Kiitos Tapsa!"

Ostaja, Kaarina

"Välittäjä oli todella ammattitaitoinen ja hoiti asiat loppuun hienosti. Oli käytettävissä koko ajan ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme. Suosittelen kaikille tutuillekin häntä. Jäi erittäin hyvä mieli"

Myyjä, Kaarina

"Kaikki sujui tosi hyvin. Ostaja asunnolle löytyi jo muutamassa päivässä siihen hintaan mitä välittäjä oli suosittanutkin. Huippu valokuvat asunnosta varmasti auttoivat saamaan ostajat paikalle. Vahva suositus tälle myyjälle!"

Myyjä, Kaarina

"Kaikki sujui erinomaisesti. Ensivaikutelma välittäjästä oli luotettava. Tämä vaikutelma vain vahvistui koko prosessin aikana. Kohteemme myytiin jo ennen ensiesittelyä. Kiitos :) Voimme suositella välittäjäksi Tapio Arvoa."

Myyjä, Kaarina

"Välittäjä oli todella aktiivinen ja todella hyvin tavoitettavissa. Kaikki sujui todella tehokkaasti ja kuvat olivat todella hyvät jotka asunnosta otettiin. Välittäjä piti todella hyvin kartalla missä mennään ja kyseli ja kuunteli minun mielipiteitäni myyjänä. Asiantunteva ja lämminhenkinen vaikutelma välittäjästä. Suosittelen eteenpäin."

Myyjä, Turku

"Tapio Arvo on luotettava ja ammattitaitoinen välittäjä. Asunnon stailaus ja laadukkaat valokuvat saivat sen parhaat puolet esille, mikä johti kauppoihin jo ennen ensiesittelyä. Yrityksemme on ostanut ja myynyt Tapion kautta useamman asunnon ja olemme aina olleet tyytyväisiä. Tapio on asiallinen, ystävällinen ja osaa arvioida asunnon hintatason oikein. Hän piti meidät myös hyvin informoituna. Voimme lämpimästi suositella Tapiota välittäjäksi myös muille."

Myyjä, Turku

"Asunnon osto oli helppoa ja ostotapahtumasta ei tullut epävarmaa oloa. Yhteydenpito välittäjään oli sujuvaa ja hän oli hyvin avulias vastaamaan kysymyksiin sekä selvittämään tietoja."

Ostaja, Turku

"Koko prosessi sujui todella jouhevasti. Tiesin koko ajan, missä kohtaa prosessia ollaan, mitä se vaatii minulta ja mitä välittäjä on tekemässä. En ole kokenut asunnonmyyjä, joten minun hölmöimpiinkin kysymyksiin tuli aina asiallinen vastaus. Asunto myös myytiin yli pyyntihinnan, joka oli tottakai positiivinen yllätys! Käytän samaa välittäjää, jos/kun seuraava asunto menee myyntiin."

Myyjä, Turku