Seuraa

Piia Heikkilä

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja
Puh. 0504525254

Olen Piia Heikkilä, kolmekymppinen hämeenlinnalainen myynnin ja kiinteistönvälityksen ammattilainen.

Olen tehnyt urani erilaisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä, mistä viimeisimmät 13 vuotta kiinteistönvälitysalalla. Aloitin kiinteistönvälitysurani Hämeenlinnan Huoneistokeskuksessa vuoden 2010 alussa ja LKV-tutkinnon suoritin marraskuussa 2011.

Työskentelin Huoneistokeskuksessa, kunnes muutimme pääkaupunkiseudulle syksyllä 2013. Tuolloin siirryin NCC Asuminen Oy:lle (nykyinen Bonava Suomi Oy) uudisasuntokaupan pariin, jossa työskentelin yli kolme vuotta. Muutimme takaisin Hämeenlinnaan kesällä 2017, jolloin oli loistava aika toteuttaa unelmani omasta yrityksestä, Laatu LKV:stä.

Perheeseeni kuuluu puolisoni lisäksi kaksi koiraamme Pulla ja Pontus. Harrastuksiini kuuluu kuntosalilla käynti sekä lenkkeily koirien kanssa. Talvella tulee myös harrastettua hiihtoa.

Olen luotettava, helposti lähestyttävä sekä periksiantamaton. Kiinteistönvälitys ja asiakaspalvelu ovat intohimojani: teen kotisi myynnistä sinulle mahdollisimman helppoa ja mukavaa, asiakaslähtöisesti ja suurella sydämellä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi ja englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Erittäin tyytyväinen toimintaan! Koko ajan tiesimme missä mennään, jatkuva yhteydenpito tilanteesta. Loppujen lopuksi kaupat tehtiin nopeasti ja kaikkia kuunnellen. Palvelu muutenkin mukavaa ja ihmisläheistä, kuten kuuluukin. Tuntui koko ajan, että homma ei lipsu lapasesta vaan juna puksuttaa eteenpäin, kuten kuuluukin."

Myyjä

"Ystävällinen, nopea ja erittäin palvelualtis palvelu. Kaupantekoajankohta järjestyi sujuvasti ja siten muutto uuteen kotiin myös. Piia piti huolellisesti meidät ajan tasalla tilanteista koko prosessin ajan. Kiitos!"

Ostaja