Forenom

Asunnot kaikkiin tarpeisiin ja budjetteihin kalustettuna

Tarjoamme vuokra-asunnot kaikkiin tarpeisiin ja budjetteihin kalustettuna ja varusteltuna. Meillä asut mukavan kodikkaasti, kokkaat omassa keittiössäsi ja pyykinpesukin onnistuu.

Asunnon voi varata verkkokauppamme kautta osoitteessa www.forenom.fi tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme p. 020 198 3420. Löydät lisätietoa varauksesta https://help.forenom.com/fi/s/varauksen-tekeminen.

5 hyvää syytä hankkia majoituspalvelut Forenomilta:

1. Järjestämme majoituksen työmaasi läheltä myös syrjäisemmillä seuduilla 2. Majoitus yhdestä henkilöstä useisiin satoihin 3. Asukkailla on käytössään keittiö ja pyykinpesukone 4. Yöhinta on sitä edullisempi, mitä pidempään viivyt 5. Varausehdot joustavat, jos suunnitelmasi muuttuvat valitessasi joustavan varauksen

Varaa helposti netistä tai jätä soittopyyntö!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Firdonkatu 2 / Workery West, 00520 Helsinki

Puh: 020 198 3420

Avoinna

24h

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

Forenom - kalustetut asunnot, hostellit ja huoneistohotellit

Forenomin kalustetussa ja kodinomaisessa asunnossa majoittuminen on kätevää ja mukavaa. Kalustettu asunto on hyvä lyhytaikainen vaihtoehto esimerkiksi putkiremontin, työmatkan tai -projektin, opiskelun, loman tai muun pidemmän vierailun ajaksi. Toisin kuin perinteisessä vuokra- asunnossa, meillä voit asua täsmälleen oman tarpeesi mukaisen ajan, oli se sitten viikko, kuukausi tai vuosi. Ja tarvittaessa voit muuttaa meille vaikka heti tänään! Asuntomme sijaitsevat ympäri Suomea, eri kaupungeissa ja kaupunginosissa. Tarjonnastamme löydät niin kalustetun yksiön, kaksion, kolmion kuin isommankin asunnon. Asunnon hintaan sisältyy aina kalusteet sekä vesi- ja sähkömaksut. Asuntoihin on myös tilattavissa asuntoon asettautumista ja asunnolla viihtymistä helpottavia palveluita, kuten siivous- ja liinavaatepalveluita. Sinua auttaa 24 h vuorokaudessa palveleva asiakaspalvelumme.