FORENOM

FORENOM

Asunnon varaaminen on helppoa!

Asunnon voi varata verkkokauppamme kautta osoitteessa www.forenom.fi tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme p. 020 198 3420 tai varaukset@forenom.fi.

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse numerossa 020 198 3420 arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Helsingin päätoimipisteemme on avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-16. Muut aluetoimistomme ovat avoinna arkisin klo 16-17 tai sopimuksen mukaan.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Yhteystiedot

Mannerheimintie 113, 00280 Helsinki Puh: 020 198 3420
Yrityksen sivut

Forenom - kalustetut asunnot, hostellit, huoneistohotellit ja suitesit

Yrityskuvaus

Forenomin kalustetussa ja kodinomaisessa asunnossa majoittuminen on kätevää ja mukavaa. Kalustettu asunto on hyvä lyhytaikainen vaihtoehto esimerkiksi putkiremontin, työmatkan tai -projektin, opiskelun, loman tai muun pidemmän vierailun ajaksi. Toisin kuin perinteisessä vuokra- asunnossa, meillä voit asua täsmälleen oman tarpeesi mukaisen ajan, oli se sitten muutama päivä, viikko, kuukausi tai vuosi. Ja tarvittaessa voit muuttaa meille vaikka heti tänään! Asuntomme sijaitsevat ympäri Suomea, eri kaupungeissa ja kaupunginosissa. Tarjonnastamme löydät niin kalustetun yksiön, kaksion, kolmion kuin isommankin asunnon. Asunnon hintaan sisältyy aina kalusteet sekä vesi- ja sähkömaksut. Asuntoihin on myös tilattavissa asuntoon asettautumista ja asunnolla viihtymistä helpottavia palveluita, kuten siivous- ja liinavaatepalveluita. Sinua auttaa 24 h vuorokaudessa palveleva asiakaspalvelumme.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti