Seuraa

Juha Koponen

Yrittäjä, TJ LKV- ja LVV pätevyys
Puh. 0504335111

Kokeneena alan ammattilaisena ja tehokkaana myyjänä asiakkaani saavat kauttani erittäin asiantuntevaa palvelua. Jos olet myymässä tai ostamassa, ota yhteyttä! Asuntokauppaa jo 19 vuoden kokemuksella. Toimialueeni on Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko pääkaupunkiseutu.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Juha myi asuntomme Helsingissä alkuvuodesta 2023. Juha on ehdottomasti paras välittäjä johon olen asunnon myyjän ominaisuudessa törmännyt. Juha on ammattitaitoinen, erittäin tehokas ja aikaansaava. Arvostan, että Juha vastaa aina viesteihin ja puheluihin nopeasti ja jos vastauksia ei heti ole, hän kyllä selvittää asiat. Vahva suositus!"

HHP

"Kiitos Juhalle asuntomme myynnistä! Kaikki meni alusta loppuun saakka ammattitaidolla ja tehokkaasti. Olimme koko ajan tietoisia missä mennään kun meitä infottiin jatkuvasti. Voimme lämpimästi suositella Juhaa jos tarvitsette asunnon myyntiin hyvää välittäjää! Muutenkin jäi dreamhousesta erittäin hyvä kuva kaikinpuolin."

Tuula & Pasi

"Olimme etsineet pihallista RT/PT asuntoa jo pitkään Pohjois-Helsingistä ja käyneet monissa esittelyissä. Päädyimme ostamaan asunnon Pakilasta jota Juha oli välittämässä. Hänen kanssaan oli kyllä helppo ja mukava asioida näin ostajan näkökulmasta. Saimme häneltä asiantuntevat vastaukset kaikkiin lisäkysymyksiimme kohteeseen ja sen rakenteisiin liittyen. Varmasti käytämme hänen palvelujaan jatkossakin kun myynti tulee ajankohtaiseksi!"

Anna ja Jani

"Juha myi juuri asuntomme Espoosta ja on myynyt neljä edellistäkin asuntoamme tässä vuosien varrella. Olemme joka kerta olleet tyytyväisiä koko prosessin hoitoon alusta kauppaan saakka. Hänen kanssaan on ollut helppo ja rento keskustella kaikista myyntiin liittyvistä asioista. Aiomme käyttää Juhan ja Dreamhousen palveluja jatkossakin ja olemmekin suositelleet häntä kaikille tutuille jotka tarvitsevat välittäjää."

Lassi P.

"Juha myi juuri asuntomme Espoosta. Kaikki meni hienosti! Hän oli todella ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä persoona. Asuntomme ostajatkin kehuivat meille hänen toimintaansa kun näimme avainten luovutuksen merkeissä. Voimme suositella lämpimästi!"

Jaana ja Jouko / Lintuvaara

"Otimme Juhaan yhteyttä vuosi sitten ensimmäisen kerran asuntomme arviosta. Luonamme kävi silloin muutama välittäjä ja meille oli Juhan käynnin jälkeen heti selvä keneen otamme yhteyttä sitten kun omat asiat aktvivoituu. Äskettäin löysimmekin uuden kodin ja hieman jännitti miten kaikki menee tässä haastavassa ajassa. Juha hoiti asuntomme myynnin hienosti ja kauppaan päästiin parin viikon myyntiajalla. Olemmekin jo suositelleet Juhaa eteenpäin. Kiitos kaikesta!"

Minna ja Jaakko

"Ostimme juuri asunnon jota Juha oli välittämässä. Saimme vastaukset kaikkiin, jopa ehkä turhiinkin kysymyksiimme ensiluokkaisen nopeasti. Kävimme katsomassa monta asuntoa ennen ostopäätöstä ja voimme vilpittömästi kehua Juhan myyntityötä. Jäi ostajina todella hyvä kuva asioiden hoidosta kaikinpuolin. Suosittelemme!"

Matias ja Mirva

"Kiitos Juhalle asuntomme myynnistä! Näytöt järjestyi nopealla aikataululla ja hän löysi ostajat asunnollemme alle viikossa vaikka meitä hieman huoletutti tämän hetkinen markkinatilanne. Oli kyllä helppo asioida Juha kanssa kaikissa myynnin vaiheissa. Saimme myös asiantuntevaa ohjeistusta ja neuvoja kun samalla etsimme uutta ostettavaa asuntoa itsellemme. Olemme suositelleet Juhaa jo tutuillemme jotka ovat asuntojaan laittamassa pian myyntiin!"

M ja R helsinki

"Mikäli etsit tehokasta ja ammattitaitoista välittäjää ja haluat saada asuntosi myydyksi niin Juha on etsimäsi vaihtoehto. Ensi askelista alkaen loistavaa toimintaa aina kaupantekoon asti. Informaation kulusta erityiskiitos. Ei tarvinnut kertaakaan kysellä miten prosessi etenee. Juhaan voit luottaa 100% ja kaiken lisäksi vielä mukava kaverikin! Suosittelen lämpimästi!"

Mikko

"Ostimme rivitaloasunnon Juhan kautta Vantaalta juuri. Kiitos hyvästä ja helpontuntuisesta välityksestä. Voimme suositella kaikille!"

J M