Bonava Suomi Oy/Turku

Bonava Suomi Oy, Turku

Koti on maailman paras paikka ja sen ostaminen usein elämän suurin hankinta. Se on myös ainutkertainen kokemus, joka saattaa herättää kysymyksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman mukavan ja vaivattoman kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan suunnittelusta aina muuttoon ja asumiseen saakka.

Olet lämpimästi tervetullut Turun keskustan asuntomyymäläämme tapaamaan asumisen ammattilaisiamme sekä tutustumaan inspiroiviin sisustusmateriaaleihin. Tavoitat meidät myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Maariankatu 1, 20100 Turku

Puh: 0800 418 500

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy

Parhaissa kodeissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea ihmisistä ja elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään.

Bonava on yksi Euroopan johtavista asuntorakennuttajista. Luomme onnellisia naapurustoja entistä useammille. Olemme Euroopan ensimmäinen asuntokehittäjä, joka on saanut ilmastotavoitteilleen hyväksynnän Science Based Targets -aloitteelta. Toimimme Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli noin 1,45 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Bonava Suomi Oy