Bonava Suomi Oy / Toimitilat Helsinki

Etsitkö yrityksellesi huoletonta toimitilaa hyvien kulkuyhteyksien varrelta? Toteutamme ajoittain uusien Bonava-kotien naapurustoihin myös liiketiloja, jotka soveltuvat monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Suomessa toimimme vahvoissa kasvukeskuksissa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

Olethan yhteydessä, niin etsitään yhdessä juuri tarpeisiisi sopiva tila. Olet lämpimästi tervetullut tapaamaan meitä Sanomatalon myymäläämme. Tavoitat meidät myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

Puh: 0800 05558

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Bonava Suomi Oy

Parhaissa kodeissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea ihmisistä ja elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Bonava on yksi Euroopan johtavista asuntorakennuttajista. Luomme onnellisia naapurustoja entistä useammille. Olemme Euroopan ensimmäinen asuntokehittäjä, joka on saanut ilmastotavoitteilleen hyväksynnän Science Based Targets -aloitteelta. Toimimme Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Pietarissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa 2 100 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 1,5 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Bonava Suomi Oy