Seuraa

Riina Tanabe

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, visualisti, partner
Puh. 0505416203

Riina on luotettava ja lämminhenkinen kiinteistönvälittäjä, jolla on erinomainen kyky kuunnella aidosti asiakkaita. Hänelle on kertynyt kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä jo 20 vuoden ajalta. Riina on rautaisella asiakaspalvelukokemuksella palvellut satoja tyytyväisiä asiakkaita – niin asunnon myyjiä kuin ostajiakin. Hän on saanut paljon kiitosta määrätietoisesta ja asiakaslähtöisestä otteestaan työhön. LKV-tutkinnon lisäksi hän on suorittanut Kiinteistönvälitys - liiketoiminnan ammattitutkinnon (KiLAT) sekä visualistin tutkinnon.

Vapaa-aikansa Riina viettää mielellään perheen parissa. Hänet voi tavata jalkapallokentän laidalta kannustamassa jälkikasvua tai lenkkipolulta Selma-koiran kanssa. Sisustaminen ja puutarhanhoito ovat myös lähellä hänen sydäntänsä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Huoneistot, kiinteistöt, rivi- ja paritaloasunnot, omakotitalot, erillistalot, tontit
Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Länsi-Espoo

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Olemme käyneet viimeisen vuoden aikana useassa asuntonäytössä ja tavanneet useita välittäjiä. Sinun asenteesi, aktiivisuutesi sekä tapasi kuunnella asiakasta on jäänyt meidän mieleemme. Sinusta huokuu ammattimaisuus sekä rehellisyys. Lisäksi olet äärimmäisen ystävällinen ja rauhallinen. Se miten kontaktoit asiakkaitasi on poikkeuksellista ja arvostamme sitä todella paljon. Kiitos, että hoidat työtäsi tällaisella otteella. Kaltaisiasi välittäjiä on harvassa."

Ostajat

"Annoit heti ensimmäisellä kerralla kuvan itsestäsi, että olet sellainen, joka tulee hoitamaan asunnon myynnin nopeasti ja oikeaan hintaan! Muiden välittäjien kanssa ei neuvoteltu."

Myyjä

"Kiitos yhteistyöstä! Kaikki meni todella hyvin. Koko asunnon myynnin ajan oli miellyttävä, eikä yhtään painostava tunnelma. Voimme lämpimästi suositella Riinaa asunnon välittämiseen!"

Myyjät

"Riina Tanabe hoiti asunnon myymisen ammattitaitoisesti ja piti minut hyvin ajan tasalla myynnin aikana. Riinan kanssa asioiden hoitaminen oli helppoa ja mutkatonta."

Myyjä, Espoo

"Kiitoksia paljon Riina hyvin tehdyistä ja toteutetuista asuntokaupoista. Digitaalisesti tehdyt asuntokaupat (Dias) tuntuvat olevan tulevaisuuden tapa tehdä kauppoja. Ns. hiljainen myynti ja Dias sopivat meille hyvin, etenkin huomioon ottaen tämän poikkeuksellisen ajankohdan."

Myyjät, Espoo

"Kiitos Riina todella hyvästä ja ilmeisen tehokkaasta palvelusta. Voin sanoa, että tulen jatkossakin kääntymään siun puoleen asuntoasioissa, mutta tällä hetkellä toivon, että se ei ihan nyt kovin nopeasti ole tarpeen."

Myyjä & ostaja

"We visited three apartments with Riina, and bought the last one we saw. We'd like to thank Riina for her professionalism, kindness and patience.We had a lot of questions as one of us is not Finnish and Riina always had the answers and was able to guide me through the process of buying our first apartment in Finland."

Ostaja, Espoo

"Positiivinen myyntikokemus. Riina on ammattitaitoinen ja asiallinen kiinteistövälittäjä. Hän myös on rehellinen ja pitää asiakkaistaan huolen. Oikein hyvin sujui kaikki."

Myyjä

"Kaikki sujui sovitusti ja vaivattomasti, 10+."

Myyjä, Espoo

"Erittäin suuret kiitokset Riinalle, hänen asiantuntemukselleen. Hänellä on rautaiset hermot. Ystävällinen, asiallinen ja rauhallinen, oli aina tarvittaessa yhteydessä ja vastasi yhteydenottopyyntöihin nopeasti. Täyden kympin henkilö ja vankka ammattitaito."

Taija Nousiainen

"Kaikki sujui niin nopeasti, ettemme ehtineet paljon edes ajatella koko myyntiprojektia. Olimme ulkomailla ja viesti tarjouksista tuli sähköpostiimme. Välittäjämme Riina Tanabe oli todella tehokas ja piti aktiivisesti yhteyttä."

Myyjä, Espoo

"Omasta kokemusta mukavin välittäjä, asiantuntevuutta ja miellyttävä tapa kohdata asiakkaat. Välittäjä tunsi aluetta, palveluja ja tulevaa muutosta lähiympäristössä. Nopea viestintä ja asioiden järjestyminen aina näytöstä kauppoihin saakka. Kiitos!"

Pauliina Potkonen, ostaja

Esittelyvideo