Tommi Luokkanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0405857572

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asunnon myynti oli helppoa; myyjänä ei tarvinnut paljoa asioita stressata, kun Tommi hoiti kaiken maaliin asti. Eikä asunto kauaa ollut myynnissä. Arvioitiin kolmen viikon myyntiaika, ja kaksi viikkoa kului. Näytöt sujui jouhevasti, ja muut asiat hoitui sovitusti."

Valtteri Kumpula - Myyjä

"älittäjä hoiti homman todella hienosti aina ensipuhelusta kaupantekoon saakka. Yhteydenpito oli erittäin sujuvaa ja tarvittavat lisätiedot selviteltiin pikaisesti. Kaikin puolin jäi hyvä fiilis ja voin suositella vilpittömästi."

Antti Lind - Ostaja

"Tommi hoiti kaupat nopeasti ja ammattitaidolla. Vahva suositus."

Mika Kitkala - Myyjä

"Asunto myytiin ensimmäisestä näytöstä ja hintakin oli meidän tavoitetta korkeampi. Tykästyttiin Aurean palveluista erityisesti virtuaaliesittelyyn. Tommin taidot pääsivät esille kun saatiin useampi tarjous ja Tommi neuvotteli meille todella mieluisat kaupat."

Ossi Myllylä - Myyjä

"Asunnon myynti lähti heti etenemään oikeaan suuntaan.Tommi todella ammattilainen .suosittelen"

Matti Niemi - Myyjä

"Olin kuullut, että Tommi Luokkasella on talot liikkunut nopeasti ja asiakas pääsee myynnin suhteen helpolla. Tyytyväinen lopputulokseen."

Arttu Okkonen - Myyjä

"Aurea ja Tommi olivat tehneet asunnon myynnin käsittämättöman helpoksi! Kutsuin Tommin arvioimaan asuntomme ja vakuutuin hänen kyvyistään,joten teimme toimeksiantosopimuksen. Asunnosta otetut kuvat ja myynti-ilmoitus olivat ensiluokkaisia! Kaupat saatiin sovittua jo ennen ensiesittelyä. Tommin kanssa asioiminen oli todella helppoa ja mukavaa,hän piti meidät koko ajan ajantasalla missä mennään. Ei voi muuta kuin antaa isot suositukset ja kiitokset Luokkasen Tommille,sekä Aurealle!"

Tuomo Kyngäs - Myyjä

"Välittäjän palvelu oli joustavaa ja välittäjä huomioi asiakkaan niin myyjän kuin ostajan näkökulmasta. Välittäjä oli avoin uusille asioille, sillä kauppa tehtiin sähköisesti verkossa Maanmittauslaitoksen Kiinteistönvaihdannan palvelussa. Näppärä palvelu, mutta vaati opiskelua niin meiltä kuin välittäjältäkin."

Ilona Suppanen - Ostaja

"Palvelu oli asiallista, joustavaa ylipäätään todella mukava fiilis jäi esittelystä ja asioinnista. Mikä erityisesti itseä miellytti oli se, että välittäjä ei tuputtamalla tuputtanut kauppoja tekemään."

Joel Niskala - Ostaja