ASUNTOHELPPI LKV

ASUNTOHELPPI LKV

ASUNTOHELPPI LKV

HELPPI LKV TARJOAA TURUN EDULLISIMMAN MYYNTIVÄLITYKSEN vain 2,6%. YKSIÖT 1500eur palkkio sis.ALV24%

UUTTA! VÄLITYSPALKKIOT TARJOUS VAIN 2,6% ASUNTO KUIN ASUNTO, yksiön välityspalkkio vain 1,9%!
Huom! Tyhjän asunnon Kalustus ja stailaus sisältyy kuluitta,  halutessasi nyt Asuntohelpin 2,6% ja 1,9% myyntivälityspalkkioihin, näin autamme Sinua myymään asuntosi parhaaseen mahdolliseen hintaan.
ASUNTOHELPPI LKV on nopea asunnonmyyjä, sekä edullinen ja luotettava asuntovuokraustoimisto. Olemme markkinoiden johtava, vuokra-asuntosijoittajille, asunnonhakijoille ja asunnonmyyjille palveluja tarjoava asiantuntijayritys. Yli 30 toimintavuoden aikana olemme palvelleet tuhansia asuntosijoittajia ja kodinvaihtajia menestyksellisesti ja ammattitaidolla. Katso WWW.ASUNTOHELPPI.FI ja löydä kaikki tällä hetkellä vuokrattavana ja myytävänä olevat asunnot. ilmoita oma asuntosi myyntiin tai vuokrattavaksi. Vuokrantajat voivat ilmoittaa helposti ja nopeasti lomakkeella asuntoaan tarjolle ja ilmoittautua Asuntohelpin asiakkaaksi. Myy asuntosi!  Asuntohelppi on avannut aidosti edullisen  MYYNTIVÄLITYSPALVELUN, JOSSA VÄLITYSPALKKIO  ON YKSIÖISTÄ 1,9% sis.alv24%. 2-5H+K ASUNNOISTA 2,6% sisältää asiakirjakulut. Välityspalkkioon sisältyy aina halutessasi ilmaiseksi myytävän asunnon kalustus tai stailaus myyntiä varten.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Aninkaistenkatu 10, 20100 Turku Puh: 040-537 5210
PUHELINTIEDUSTELUT TURKU JOKA PÄIVÄ P. 040 5375210 ma-su 8-20
Yrityksen sivut

ASUNTOHELPPI LKV VUOKRAA JA MYY ASUNNOT MARKKINAJOHTAJAN AMMATTITAIDOLLA TURUSSA

ASUNTOHELPPI LKV on suosituin asuntovuokratoimisto ja Turun alueella. Tarjoamme myös edullista asunnonmyyntipalvelua. Kova kysyntä ja jatkuva tarve 1-5 H+K/KK asunnoista. Välityspalkkio on yksiöistä ja 2-5h+k asunnosta 0,89 kertaa kuukauden vuokra. NYT ASUNTOHELPPI myöntää kirjallisen VUOKRANMAKSUTAKUUN (Asuntohelppi takaa asunnon vuokrat ensimmäisen 12 kuukauden ajalta, jolloin vuokranantaja saa normaalin vuokravakuuden ja lisäksi kirjallisen takauksen koko ensimmäisen vuoden vuokranmaksusta).LISÄKSI SAAT VUOKRALAISEN PYSYVYYSTAKUUN . Jos vuokralainen syysta tai toisesta irtisanoo vuokrasopimuksen alle 1.vuoden, niin ASUNTOHELPPI hankkii uuden vuokralaisen kuluitta vuokrantajalle. ILMOITA ASUNTOSI VUOKRALLE,SOITA 040-537 5210

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti

Löydä inspiraatiota asumiseen