AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy

Yli 25 vuotta Päijät-Hämeen asuntomarkkinoiden ytimessä. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton (SKVL) jäsentoimisto ja sitoutuneet noudattamaan työssämme hyvää välitystapaa.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Mariankatu 12 B, 2krs., 15110 Lahti

Puh: 044 727 2990

Avoinna

Sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

Myy, osta tai vaihda - AsuntoArea auttaa aina

VÄLITTÄJÄLLÄ ON VÄRIÄ

Yli 25 vuotta Päijät-Hämeen asuntomarkkinoiden ytimessä.

Uusi koti, vanha koti, iso koti, pieni koti. Avain muutokseen ja uuden löytämiseen vaatii usein vanhasta luopumista. AsuntoArean avulla elämäsi tärkeät kaupat sujuvat kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja ystävällisen palvelun siivittämänä.

Juuremme ovat syvällä Päijät-Hämeessä. Jokainen välittäjämme on alansa huippuosaaja, joka tuntee nämä seudut ja tietää, mitä lupaa. Palvelemme asunnon ostajia ja myyjiä Lahdessa ja koko Päijät-Hämeen alueella, aina henkilökohtaisesti asiakkaan toiveisiin ja toimeksiantoon perehtyen. AsuntoArean avulla elämäsi tärkeät kaupat sujuvat kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, ystävällisen palvelun siivittämänä.

8 pätevää ammattilaista. Tuhansia ja tuhansia myytyjä kohteita. Parhaat markkinointikanavat verkossa, välityspalkkioon sisältyvä some-markkinointi. Yksityisen yrityksen joustavuus ja ripeys Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsenyritys.

Arviokäyntimme on aina ilmainen! Pyydä meiltä tarjous välityspalkkiosta arviokäynnin yhteydessä. Välityspalkkioon vaikuttaa aina myytävän kohteen sijainti, hintaluokka ja ominaisuudet.

Palveluumme sisältyy mm. kaikki tämä ja roppakaupalla huolenpitoa: - oman välittäjän henkilökohtainen palvelu - ammattikuvaajan ottamat valokuvat - ajantasainen myyntiesite kohteesta - markkinointi verkossa: asuntoarea.fi, oikotie.fi ja etuovi.com - somemarkkinointi - yleiset sekä yksityisesittelyt - tarjousneuvottelut - kauppakirjat ja kauppa-ajan järjestelyt - kiinteistön/osakehuoneiston asiapaperit - tietoa tarvittavista lisäpalveluista Ammattilaisen avulla kaupanteko hoituu turvallisesti ja asiakkaanamme kuulut kuluttajasuojalain piiriin.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton (SKVL) jäsentoimisto ja sitoutuneet noudattamaan työssämme hyvää kiinteistönvälitystapaa.

Ole kuin kotonasi. Me hoidamme hommat. Hyväntuulinen, joustava, yksilöllinen ja luotettava palvelu on meille kunnia-asia. Ota yhteyttä!