AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy

AsuntoArea on päijäthämäläinen yksityinen yritys ja tunnemme tämän hienon asuinalueemme läpikotaisin. Olemme aidosti paikallisia toimijoita, asumme kaikki Päijät-Hämeessä. Meillä on aitiopaikka tämän hetken asuntomarkkinatilanteeseen alueellamme sekä näkemystä asuntokaupan hyvistä ja ns. huonommistakin ajoista, sillä olemme toimineet alalla yli 20 vuotta. Asuntokauppa sujuu, kun meidän mukavat ammattilaiset ovat apunasi. Tervetuloa asiakkaaksemme.

Nyt loppuvuodeksi meillä on erittäin hyvä välitystarjous kaikille uuden toimeksiantosopimuksen tekijöille!
Kysy lisää soittamalla 03 782 8035 tai kotisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta: https://www.asuntoarea.net/ota-yhteytta/
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Mariankatu 12 B, 2krs., 15110 Lahti Puh: 03 782 8035
Sopimuksen mukaan.
Yrityksen sivut

Tervetuloa asiakkaakseemme

AsuntoArean välittäjän arviokäynti on ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Arviokäynnillämme saat oikeaa tietoa alueesi asuntojen hintatasosta sekä katsauksen siitä mitä asuntomarkkinoilla juuri nyt tapahtuu. Välityspalkkiomme sisältää mm. seuraavat asiat: Valitsemasi välittäjän henkilökohtainen palvelu ja yhteydenpito myyjään sekä ostajaehdokkaisiin, kohteen markkinointi Oikotie.fi ja Etuovi.com nettiportaaleissa sekä kotisivuillamme, joilla on tuhansia kävijöitä viikottain. Etelä-Suomen Sanomien Asuminen –asuntoliitteen ilmoitukset, yleis- ja yksityisesittelyt, kohteen myyntiesite ja sen päivitykset. Ammattikuvaajan ottamat valokuvat ja pohjakuvien muokkaaminen, lisäsopimuksesta kohteen esittelyvideot. Facebook, Instagram ja Twitter markkinointia, tarvittavien lakisääteisten asiapapereiden hankinta, kauppakirjat ja kauppa-ajan järjestelyt myyjä-pankki-ostaja välillä. Perikuntien asunnonmyyntipalvelu sekä mahdolliset muut myynnin aikana ilmaantuvat tarvittavat toimenpiteet. Parasta osaamistamme on Päijät-Hämeen alueen paikallistuntemus sekä kokemus välitystyöstä yli 20 vuoden ajalta. Autamme myös uuden asunnon etsimisessä/ostamisessa. Kysy lisää! Lisäksi meillä on vuosien kokemus uudiskohteiden myynnistä, mm. Skanskan ja Rakennusliike Olavi Järvisen tuotannosta.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti

Löydä inspiraatiota asumiseen