Seuraa

Johanna Pulkkinen

Asuntomyyjä
Puh. 0403002305

Kokemus tuo varmuutta ja osaamista. Suurin osa kontakteistani tuleekin vanhojen asiakkaiden kautta tai heidän ystäviltään ja sukulaisiltaan. Mieltä lämmittää suuresti, kun vanhat asiakkaat soittavat, ja saan taas olla heidän palveluksessaan. Kolme vahvuuttani ovat:

Helposti lähestyttävä ja rento asenne. Pitkä kokemus alalta, ja varsinkin omakotitalojen myynnistä vankka kokemus. Joustavaa ja henkilökohtaista palvelua.

Olen meistä Turun välittäjistä ehkä maalaishenkisin. Asun Paimiossa, ja Paimio lähiseutuineen on sydäntäni lähellä. Tunnen ne asuntomarkkinat kuin omat taskuni. Tosin Turku lähialueineen on myös aluettani, ja toimin siellä mielelläni. Toimistolla istuminen ei ole minun juttuni, vaan mielelläni kiertelen pitkin maakuntaa. Parhaiten minut tavoittaakin puhelimitse tai sähköpostitse. Toimistolla Turussa on loistava porukka, eli silloin kun siellä olen, meillä on juttua monesta asiasta ja asian vierestä.

Kun työt on tehty, on aika laittaa rautaa mutkalle. Silloin minut tavoittaa paikalliselta salilta tai kukonlaulun aikaan Paimion lenkkipoluilta. Kesäisin koko perhe purjehtii ja nauttii kauniista Saaristomerestä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Ruotsi, English