Talosivu

Sahalinja 2, 50100, Mikkeli

Lisää talo suosikiksi ja saat tietoa uusista ilmoituksista ja hintamuutoksista tässä kohteessa. Talolla on 0 suosikiksi merkintää.

Kerro talosta ystävälle

Hinta-arvio: 1 796 €/m²

Hinta-arvio perustuu Oikotiellä ilmoitettujen asuntojen tilastoihin. Arvio pohjautuu myynnissä olleisiin asuntoihin, kun talossa on ollut vähintään neljä asuntoilmoitusta viimeisen kuuden kuukauden aikana. Jos kohteita on ollut vähemmän kuin neljä, arvio pohjautuu postinumeroalueen keskimääräisiin neliöhintoihin. Huomioithan, että asuntojen hinnat voivat vaihdella merkittävästi riippuen esimerkiksi rakennusvuodesta, tontin omistuksesta ja talon ominaisuuksista.

Asunto Oy Mikkelin Kantteli

Rakennamme aivan Mikkeliin, Savilahden rantaan ja Saimaan maisemiin uusia remonttihuolettomia kerrostaloasuntoja. Uudesta Graaninrannan alueesta tulee väljästi rakennettu, viihtyisä kotisatama. Alueen keskellä on Graaninpuisto, jossa leikki- ja oleskelualueiden lisäksi on mm. kuntoiluvälineitä, puistopelejä ja grillauspaikka. *Loistoluokan lähipalvelut* Graaninrannan naapurissa on palvelutalo. Graanin ostoskeskus, päiväkodit ja alakoulu ovat vain parin sadan metrin päässä. Keskustaan pääsee kevyen liikenteen väylää pitkin ja bussipysäkki on uuden kotitalon vieressä. Mikkelin Kanttelin kotivalikoimassa on laadukkaasti varustettuja yksiöitä, kaksioita ja kolmioita (21,5–70,5 m2). Osassa modernin hissitalon huoneistoja maisemat avautuvat järven suuntaan, osassa vehreään Graaninpuistoon. Maantasossa sijaitsevissa asunnoissa on omat terassit ja ylempien kerrosten huoneistoissa on lasitetut parvekkeet. Osassa asuntoja on omat saunat. Valitse omasi ja ota yhteys asuntomyyntiimme. Toteutetaan yhdessä unelmiesi järvenrantakoti! Rannalla asut tyylikkäästi ja nautit rantaluonnon kauneudesta joka päivä. Tyyni pinta, myrskyävä aallokko, häikäisevä kesäinen kimallus tai valkea jääkenttä kevään auringonpaisteessa. Rannalla arki huuhtoutuu pois ja mieli löytää tyvenen. Lue lisää: http://www.yit.fi/reviirit

Perustiedot

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
Ei tiedossa
Hissi
Ei tiedossa
Sauna
Ei tiedossa
Taloyhtiö
Asunto Oy Mikkelin Kantteli
Valmis
Ei

Talo kartalla

Mistä talojen tiedot ovat peräisin?

Tämän talon perustiedot ovat peräisin Oikotien käyttäjiltä.

Mikäli huomaat tiedoissa virheitä, voit olla puutteista yhteydessä Oikotien Asiakaspalveluun: oikotie.asunnot@sanoma.fi

Alueen aktiivisimmat välittäjät

Talosivuilla näytetään lähialueen aktiivisimmat välittäjät viimeisen 12 kuukauden ajalta.