Myytävät Loft-asunnot

Meiltä löydät myytävät loft-asunnot ympäri Suomen. Hae vapaat myytävät loft-asunnot ja löydä unelmiesi koti!

Ihastuttavat loft-asunnot

Onko unelmanasi loft-koti? Loft-asunnolla tarkoitetaan asumiskäyttöön muunnettua tilaa, joka on aiemmin muussa käytössä olleessa rakennuksessa. Loft-asunnot sijaitsevat usein vanhoissa teollisuus- tai varastorakennuksissa. Tyypillisesti loft-asunnoissa on korkeat huoneet, isot ikkunat ja väliseiniä on vähän. Tyylille ominaista on myös, että tilassa on säilytetty alkuperäisiä rakenteita, kuten betonia, tiiltä tai putkia.

Löydä unelmiesi loft-asunto Oikotien avulla

Oikotie on tukenasi unelmien loft-asunnon etsinnässä. Tältä sivulta löydät kaikki myytävät loft-asunnot. Voit etsiä vapaita loft-asuntoja rajaamalla hakuasi sijainnin, ominaisuuksien, hinnan, asuin pinta-alan ja ilmoituksen iän mukaan. Näet kaikki hakuasi vastaavat myytävät loft-asunnot klikkaamalla “Hae kohteet”. Löytäessäsi sinua kiinnostavat loft-asunnot, voit ottaa yhteyttä myyjään kohdesivun yhteydenottolomakkeen kautta. Etsimäsi unelmien loft-asunto voi olla vain muutaman klikkauksen päässä!

Uusimmat loft-asunnot Oikotiellä

Jos et löydä heti itsellesi sopivaa loft-asuntoa, voit tallentaa Oikotien hakuvahdin. Hakuvahti ilmoittaa sinulle sähköpostitse uusimmat hakuehtojasi vastaavat myytävät loft-asunnot. Näe uusimmat myytävät loft-asunnot ensimmäisenä ja nappaa unelmiesi koti.

Oikotien yhteistyövälittäjiä