Sisustajan taivas Göteborgissa: Artilleriet

Jos maailman sisustusliikkeistä tehtäisiin 20 mielenkiintoisimman myymälän listaus, olisi Göteborgissa sijaitseva Artilleriet oikeutetusti tällä listalla.

Artilleriet on Suomessa parhaiten tunnettu ehkä nettikaupastaan, jonka uskottamattoman kauniisiin kuviin voi upota tuntikausiksi ja jonka tuotteiden brändilista on loputon. Poikkesin Tanskan-matkani varrella varta vasten myös Göteborgiin ja Artillerietiin ihastelemaan tunnelmallista ja sykähdyttävän kaunista liikettä ihan livenä.  Jaan kuvat nyt teidän kanssanne.

Artillerietin liikkeitä on Göteborgissa kaksi ja ne molemmat sijaitsevat Magasingatanilla kivenheiton päässä toisistaan. Kokoelmat ja esillepano liikkeissä ovat tuttua ja taattua Artilleriet-laatua. Vaikka myymälät eivät ole suuren suuria, ne on sisustettu niin taiten ja harkiten, että kävijä huomaa uppoutuneensa kauniisiin sisustusunelmiin pitkäksi aikaa.

Artillerietin tuotevalikoima on eklektinen sekoitus uutta ja vanhaa. Se pitää sisällään kaikkea huonekaluista, valaisimista ja tekstiileistä aina keittiöihin ja ruokailutarvikkeisiin saakka. Valikoimissa on tuttuja klassikoita ja innovatiivista uutta muotoilua ympäri maailmaa, mutta myös vintage-aarteita. Joukossa on myös vähemmän tunnettuja uusia tuotteita, joilla on suuri potentiaali.

Parasta liikkeissä, kuten myös yrityksen nettisivuilla, ovat kauniit ja taiten kootut sisustukset, joista kävijä saa inspiraatiota vaikka ei ostaisikaan mitään. Vanhan ja uuden tavaran tyylikkäät yhdistelmät antavat kävijälle inspiroivia ajatuksia siitä, miten omaan kotiin voi luoda samankaltaista tunnelmaa. Himmennä valoja, sytytä kynttilät, vedä villasukat jalkaasi ja pysähdy tunnelmoimaan hetkeksi kiireen keskellä!