Henkilöbrändäys korostuu kiinteistönvälitysalalla

Henkilöbrändäyksestä ja sen tärkeydestä puhutaan tänä päivänä paljon. Miksi se on niin tärkeää?

Miten varmistan, että olen mukana harkinnassa, kun alueella valitaan välittäjää?

Tiedonhaku alkaa ensimmäisenä verkosta, ja asunnonostajat ja -myyjät hakevat yhä enemmän tietoa, rohkaisua ja tukea valitakseen oikean asunnon lukuisten eri vaihtoehtojen joukosta. He tutustuvat kiinteistönvälitysyrityksiin ja lukevat tietoa eri välittäjistä jo hyvissä ajoin ennen asuntonsa myyntiin laittamista. Myös tuttujen suositteluilla on suuri merkitys kiinteistönvälittäjän valintaan. Ollakseen mukana valinnassa, on tärkeää, että kiinteistönvälittäjän osaaminen, erikoistuminen ja vahvuudet on tuotu kattavasti esiin. Kiinteistönvälitysalalla liikutaan henkilökohtaisten asioiden äärellä – asunnon myyminen ja ostaminen ovat yksi elämän suurimpia päätöksiä, eikä tällaista päätöstä haluta antaa kenen käsiin tahansa.

Kuten yritysbrändiä, myös henkilöbrändiä tulee rakentaa määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Jotta pitkäjänteinen tekeminen on helpompaa, kannattaa brändi rakentaa oman tyylin mukaiseksi. Kun olet aito itsesi, luot henkilöbrändiä kaikkialla missä olet ja henkilöbrändin rakentaminen käy kuin itsestään. Päälle liimattua tyyliä on paljon työläämpää ylläpitää. Mitkä ovat juuri sinun vahvuutesi, joilla hurmaat asiakkaasi ja joista olet saanut hyvää palautetta?

Oikotie tarjoaa kiinteistönvälittäjille maksuttoman palvelun henkilöbrändin luomiseen. Moni kiinteistövälittäjä on saanut Välittäjäprofiilin kautta uusia toimeksiantoja, joten käy täyttämässä oma Välittäjäprofiili jo tänään ja ole mukana harkinnassa, kun alueellasi valitaan välittäjää.

 

Kolme helppoa askelta henkilöbrändin luontiin

  1. Kirjaudu Oikotien hallintaliittymään Oikotien yritystunnuksillasi. Jos kaipaat apua tunnusten kanssa, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.
  2. Siirry Oma sivu -linkin kautta Yritystiedot-välilehdelle ja siellä osioon Välittäjäprofiili.
  3. Täydennä profiili kertomalla esimerkiksi millaisista asioista olet saanut hyvää palautetta asiakkailtasi, missä olet erityisen hyvä, mitkä alueet tunnet erinomaisesti ja luonnistuuko sinulta palvelu myös muilla kielillä.

Vinkki! Sähköinen ansioluettelo on aina mukana, kun lisäät linkin Välittäjäprofiilistasi sähköpostisi allekirjoitukseen. Näin varmistat, että pysyt asiakkaidesi mielessä!

Oikotie Asunnot asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään:

Puh. 010 808 840 (puhelun hinta 0,0840 eur/min, sis. alv 24 %)

Sähköposti: oikotie.asunnot@oikotie.fi

Asiakaspalvelumme palvelee sinua ma-pe klo 9.00–16.00.